2011 model MAVİ YBR125 ESD model motorum çalındı!

Hey allahım nasıl çaldırıyorsunuz motorlarınızı :((( geçmiş olsun

plakası 35 M 3291 ,onu atlamışım.zaten çoktan söküp atmışlardır

geçmiş olsun gerekli önlemleri almadın mı sokakta mıydı motor

inşallah en kısa zamanda bulunur
umarım ş.refsizler başka yerden gelmemiştir çalmak için çünkü Tire'de çalacak kişiler/topluluklar da bellidir

bu sıra ybr ye taktılar kafayı. Bi ara bodrumdaki biçok titan gümbürtüye gitmişti.

geçmiş olsun gerekli önlemleri almadın mı sokakta mıydı motor

motor direksiyon kilidi ve parmak kalınlığında master lock çelik halat kilitle apartman merdiveninin korkuluğuna bağlıydı,1,5 senedir aynı yere parkediyordum

inşallah en kısa zamanda bulunur
umarım ş.refsizler başka yerden gelmemiştir çalmak için çünkü Tire'de çalacak kişiler/topluluklar da bellidir

inşallah..araştırıyorum,polisede bildirdim,umarım kimse bunu yaşamaz,çok üzgünüm

geçmiş olsun,inşallah polisden olumlu dönüş olur.benim motorunda anahtar yuvasıyla oynanmış galiba.son olaylardan sonra bende alarm araştırıyorum.

Bizim bir abi vardı ninja 250r a doberman bağlıyordu kimse yaklaşamıyordu :)

Geçmiş olsun abicim

mustafam geçmiş olsun izmirde gerekli tüm yerlere haber uçurdum !! herhangi bir ayrıntısı varsa beni bilgilendir. ( çizik,ezik,çanta,stiker vb )

Ybr parçalanıp satılacak motor degil. El altından satacaktır veya benzini bitince bırakacaktır. Merak etme yakın zamanda bulunur. Takip etmeyi bırakma. Ara ara polis otoparklarından sordur. Geçmiş olsun...

Bizim bir abi vardı ninja 250r a doberman bağlıyordu kimse yaklaşamıyordu :)

Geçmiş olsun abicim

teşekkür ederim...

mustafam geçmiş olsun izmirde gerekli tüm yerlere haber uçurdum !! herhangi bir ayrıntısı varsa beni bilgilendir. ( çizik,ezik,çanta,stiker vb )

abi özel mesaj gönderdim,ilgine teşekkür ederim.

Bir gün başınıza gelirse anlarsınız :D
Geçmiş olsun, umarım sapa sağlam bir şekilde bulunur motosikletiniz

İnşallah bulunur,sağolun

Ybr parçalanıp satılacak motor degil. El altından satacaktır veya benzini bitince bırakacaktır. Merak etme yakın zamanda bulunur. Takip etmeyi bırakma. Ara ara polis otoparklarından sordur. Geçmiş olsun...

inşallah bulunur diyorum,aklıma gelen her kanaldan araştırıyorum,benim başıma geleceğini hiç düşünmemiştim desem yeridir,ama yine de tüm motorlarımda elimden gelen tedbiri de aldım,bir sabah işe gitmek için evden çıktığınızda motorunuzu yerinde görememek çok acı oluyor...

umarım kimsenin başına gelmez.

Çok üzüldüm, umarım yakın zamanda bulunur. Yıllar önce benim de başıma gelmişti 1 hafta sonra aradılar karakoldan motorunuz bulundu diye. Hırsız gezmiş motorla sonra terk etmiş boş bir arazide öylelikle bulundu yani.

Motorun şehirde mi Tire de mi çalındı? içinde ne kadar benzin vardı, dolayısıyla benzinlik kamerası veya satış fişi gibi bilgileri araştırabilirsin.

Abi motor tireden evimin önünden çalındı,içerisinde 3lt kadar benzin vardı,bu da bernim motoru yaklaşık 100 km rahat götürür,izmir yolunu gören bir kameranın görüntülerini kendim taradım yok,baktığım yol haricinde farklı bir güzergahtan geçmiş,kapalı bir araçla götürülmüş vs. olabilir bilmiyorum,ama o gece sadece benim moturum çalınmış Tire de,inşallah bulunur,çok sıkıntılı bir zamana denk geldi,birde o yüzden çok üzülüyorum.

geçmiş olsun,umarım tez zamanda bulunur...

sağolun.

2011 model MAVİ RENK ybr esd motosikletim 05.04.2012 tarihinde evimin(İZMİR/TİRE) önünden çalındı,duyanların bilenlerin insaniyet namına haber vermesini rica ederim.

şase numarası: LBPRE101000005773

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar