avro ile satılan motorlara bayılıyorumkullananı daha bi modern daha bi avrupalı hissettiriyolar..
Merhaba arkadaşlar. Sanırım önümüzdeki hafta Duke 125 bayiye gelmiş olacak. Fiyat kafamı kurcalasa da almayı düşünüyorum. İki soru sormak istiyorum.
1- Bu alete nasıl bir top case takılır?
2- Artçı için yeterli yer yok gibi görünüyor, şehir içinde artçı ile kullanımda sıkıntı olur mu?
Ben kaporayi verdim , beklemekteyim.Bu hafta icerisinde teslim edilecek , heyecanla bekliyoruz.ilk izlenimlerimi sizlerle paylasacagim umarim beklentilerimin otesinde bir motordur , ktmye bu konuda guveniyorum...
Merhaba arkadaşlar. Sanırım önümüzdeki hafta Duke 125 bayiye gelmiş olacak. Fiyat kafamı kurcalasa da almayı düşünüyorum. İki soru sormak istiyorum.
1- Bu alete nasıl bir top case takılır?
2- Artçı için yeterli yer yok gibi görünüyor, şehir içinde artçı ile kullanımda sıkıntı olur mu?
artçı ile bi video gördüm diye hatırlıyorum ama top case biraz zor gözüküyor.
bu arada benim aldığım fiyat 4000euro+400TL (ötv+kdv+plaka+ruhsat+zorunlu trafik sigortası+motorlu taşıtlar ilk vergisi dahil).
Euro şimdi 2.350 civarı yani 9400+400 yapıyor şimdilik. Ama biz alana kadar 2.45 felan olursa 9800+400 olucak ki baya ciddi bi rakama çıkıyo.
Bende ayni fiyata anlastim , bana bu hafta icerisinde teslim edeceklerini soylediler , heyecanla bekliyorum aramalarini fakat hala ses yok.
Euro konusunu da daha onceden dusuk kurda hallettim ben , bana 8800 e gelecek bu konuda icim rahat acikcasi![]()
Bu hafta geleceğini umuyordum fakat son aldığım havadislere göre haftaya geleceği söyleniyor.Okadarsa heveslenmiştim şimdi 1 hafta daha bekleyeceğiz nasıl geçecek bilmiyorum açıkcası...