2011 KTM 125 Duke

bu motorda maksimum hız sınırı 80 km olacak diye bi yazı okumuştum gerçeklik payı var mıdır? ne olur bunun maksimumu sınırlaması falan var mı?

not: hız meraklısı değilim ama kullanışlı olması için bi 140 yapmalı motor diye düşünüyorum, derken forumda daha önce yazılmış olduğunu farkettim, hız sınırı 80 e istenirse sınırlandırılıyormuş, ozaman sorumu şöyle değiştireyim, ben beverly 250 kullanıcısıyım ama bu motorda gozum var vitesliye geçiş içi ilk bunu düşünüyorum ancak beverly 250yle nekadar performans farkı olur, 120 km hıza çıkarken zorlanır mı, hergun temden geçiyorum okula gitmek için biraz performans da gerekiyor

80km/sa hız sınırlaması isteğe bağlıdır. Vitesli motora geçiş için 125 Duke çok iyi bir tercih.

Yakında yeni fotoğraflar geliyor :wiinkk: Satışa çıkmasına çok az kaldı.

Khutuck üstadım gelmedi mi hala motor?? nisan diyordun ama bi umuttur yaşamak..

Gelsin artık ama yaw. Fuarda bile resmi vardı kendi yoktu. Ktm standına koşar adım gittim kaç stadı es geçtim ve ne oldu arkadaş bana parmağıyla yukarıdaki resimlerini gösterdi.
Sinir olmuştum :)

bu motorun kullanım alanları nasıldır arkdaşlar şehir içinde çok hareketli kıvrak zevkli bi yapısı var gibi ama şehirler arası yolculuk için kullanılabilinirmi ? duke 2 lerin 640 cc olmalarına rağmen 200 ü geçemediği söyleniyor daha çok show amaçlımı ?

bu motorun kullanım alanları nasıldır arkdaşlar şehir içinde çok hareketli kıvrak zevkli bi yapısı var gibi ama şehirler arası yolculuk için kullanılabilinirmi ? duke 2 lerin 640 cc olmalarına rağmen 200 ü geçemediği söyleniyor daha çok show amaçlımı ?

55 HP motorun 200 yapması yetmiyor mu :cherry: Duke'ler 600'lük SS'lerin yarı gücündedirler ama otoban harici her yerde rahatlıkla SS'lere kafa tutarlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
125 cc 9000 TL harika harika
inşallah birkaç renk seçeneği ile gelirde her renginden yedekli olsun diye ikişer tane alırız artık

aga daha motorun sıfırı yok sen 2 eli beklicegiz diyorsun valla.. resimlerde durdugu kadar güzel duruyor ve fiyat olarakta cidden ucmamıslarsa niyetliyiz.. ama daha motor yok.. Khutuck dostum gözümüzde kulagımızda sende.. zaten 2 günde bi ktm in sitesine girip bakıyorum gelmişmi diye..

tam bi oyuncak bu makina ama cbr125r ile aynı fiyatta olmalıydı.grenajsız 125cc motor sonuçta :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar