2011 KTM 125 Duke

Şu anda ön siparişleri alıyorum :) İlk parti mart ayında fabrikadan çıkacak, Türkiye'de satışı da dünyayla aynı anda başlayacak. Fuarda en azından bir tane olmasını hedefliyoruz.

Şu anda ön siparişleri alıyorum :) İlk parti mart ayında fabrikadan çıkacak, Türkiye'de satışı da dünyayla aynı anda başlayacak. Fuarda en azından bir tane olmasını hedefliyoruz.

Ödeme konusu nasıl halledilebilir, hani şu ferco motorun yaptığı gibi banka taksit falan olurmu ?

Hadi hayırlısı, gelsinde görelim üstüne oturalım sürelim fuarda :)

Motoru değiştirsek bile Ata motor - Ahmet abi den kopmamış oluruz hiç değilse bu Ktm ile

Son düzenleme:
Banka kredisi olur, kredi kartına vade farkıyla taksit olur. Bir ara Hasanpaşa'daki mağazaya uğra veya beni cepten ara, detaylı konuşuruz.

Güzel motor ama KTM yedek parça durumu acaba nasıldır araştırmak lazım.Heryerde bayisi bile yokki.

Güzel motor ama KTM yedek parça durumu acaba nasıldır araştırmak lazım.Heryerde bayisi bile yokki.

Ktm kimseyi üzecek bi motor değildir, dünyada kalite ve sağlamlıkla özdeşleşmiş bir marka, Türkiye de kalitesini bilen nadir insanlar tarafından tutkuyla kullanılır.

Banka kredisi olur, kredi kartına vade farkıyla taksit olur. Bir ara Hasanpaşa'daki mağazaya uğra veya beni cepten ara, detaylı konuşuruz.

Teşekkür ederim, rahatsız edebilirim önümüzdeki süreçte,

İlk görüşte aşk (tabi foto lardan) bu olsa gerek :)
Fuarda da canlı canlı görsek daha iyi olacak,
Motorun kalitesi, sağlamlığı ve servis konusunda asla sorun yaşamayacağıma eminim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motorun hızı bizim insanımızı tatmin etmez ama ŞEKLİ kusursuz :)

Yok Tarkan yetiştiremedi Avusturya motorları :salut: 125 Duke yerine 990 Duke kullanan bir gösteri sürücüsü gönderdiler :pr: Mart sonuna kaldı 125 Duke.

Yok Tarkan yetiştiremedi Avusturya motorları :salut: 125 Duke yerine 990 Duke kullanan bir gösteri sürücüsü gönderdiler :pr: Mart sonuna kaldı 125 Duke.

:pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale:

Çok üzüldüm, fuar a sırf bu motor için gelecem desem yeri vardı

sesin soluğun çıkmıyor topic te , nasıl olsa kesin gelmiştir, ondan yazmıyorsundur diye düşünüyordum

syglr. ktm standında görüşürüz herhalde c.tesi

Sen bir de bana sor :pale:

Bu seneki fuar telaşım bu motora alıcı gözüyle bakmak, ve alış moduna geçmek içindi,
duke serisinde bir kaç model var,
ancak bizim şu anda altından kalkamayacağımız rakamlarda satılıyor.

Bendeki Ktm aşkı, suzuki / ducati / ktm nin yetkili servisi olan ve daima gidip geldiğim Ata motorda başladı, memomemo nick li arkadaşın yaptığı geziyle ( http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14866 ) gazladı, duke 125 ilede zirve yaptı.

Ah spormoto, bi duke 125 getirseydiniz bari seyirlik.

.

Son düzenleme:
bu süpermoto tarzı değil naked tarzı bi motor lastikleri bile asfalt lastiği ve 9000 tl bence buna çok ne kadar kalitelide olsa bunla kıyaslanacak motorsa bence r125 yamahadır sonuçta naked racingin çıplak halidir diye billiyorum ve r125 teknik ve özellik olarak bundan çok çok üstün ve aynı fiyata sadece grenajlı olması onu farklı bir tarz yapmaz sürüş aynı sürüş ha naked ha racing

bu süpermoto tarzı değil naked tarzı bi motor lastikleri bile asfalt lastiği ve 9000 tl bence buna çok ne kadar kalitelide olsa bunla kıyaslanacak motorsa bence r125 yamahadır sonuçta naked racingin çıplak halidir diye billiyorum ve r125 teknik ve özellik olarak bundan çok çok üstün ve aynı fiyata sadece grenajlı olması onu farklı bir tarz yapmaz sürüş aynı sürüş ha naked ha racing

Yamaha hangi açıdan üstün?

125 Duke 0.5 HP daha güçlü (14.8'e karşı 15.3hp) , tam 20kg daha hafif (138'e karşı 118kg), daha torklu ve kullanımı daha sportif bir motor. Ayrıca KTM'in aksesuar seçenekleri çok daha zengin. Kalite olarak KTM ile Yamaha kıyaslanamaz bile. Tüm bunlara rağmen fiyatı YZF-R125 ile aynı. Ayrıca Duke serisi suprmoto değildir, supermoto çizgileri taşıyan naked bike modelleridirler, ancak supermoto ruhuna yakındırlar. Tüm Duke modelleriyle supermoto tarzı kullanım çok kolaydır.

Yamaha hangi açıdan üstün?

125 Duke 0.5 HP daha güçlü (14.8'e karşı 15.3hp) , tam 20kg daha hafif (138'e karşı 118kg), daha torklu ve kullanımı daha sportif bir motor. Ayrıca KTM'in aksesuar seçenekleri çok daha zengin. Kalite olarak KTM ile Yamaha kıyaslanamaz bile. Tüm bunlara rağmen fiyatı YZF-R125 ile aynı. Ayrıca Duke serisi suprmoto değildir, supermoto çizgileri taşıyan naked bike modelleridirler, ancak supermoto ruhuna yakındırlar. Tüm Duke modelleriyle supermoto tarzı kullanım çok kolaydır.

arkadas yazacak cevap bulamadi :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar