2011 Honda CBR125R

2011 Honda CBR125R modelinin ilk fotoğrafları yayınlandı.

2011 model yılı için CBR125 modeli VFR1200F görünümlü yeni stili, ebatları büyültülmüş karenajları ile dikkat çekiyor.

Honda nın en çok satan modellerinden olan ve aracın yeni yakıt enjeksiyon sistemi ile eskiye oranla daha az yakıt tüketeceği edinilen bilgiler arasında.

Aracın fotograflarını görmek için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• mshz5z.jpg
    mshz5z.jpg
    16.8 KB · Görüntüleme: 8,518
is yapar guzel olmus hondayı tebrik ediyorum ciddi guzel modeller var hepsinin yuzleri aynı olsa da!....... gencler hasta olurlar bu modele!

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
is yapar guzel olmus hondayı tebrik ediyorum ciddi guzel modeller var hepsinin yuzleri aynı olsa da!....... gencler hasta olurlar bu modele!

Benimde o dikkatimi çekti.
Tasarımlar biribirine çok benziyor.
Aynı segmentte oldukları içindir diyorum kendi kendime...

bütün cıbırlar motor aksamı dısında aynı olcak sanırım :( bu yeni anlayışı sevmiyorumm

Honda bu sene VFR 1200 tasarımına fena sardı utanmasalar Transalp'ide VFR 1200'e benzetecekler.:)

İşte Budur Ya Sonunda Başardılar Helal Olsun Wallahi İlk Alıcılarından Birisiyim 2010 Modelini Alıp Almama Konusunda Çok Uzun Süre Düşündüm İnce Yapısı Yüzünden Ama Şimdi Ala Bilirim Tam Bir Uzun Yol Canavarı Olmuş Çantada Yakışmış Hele Km Saati Dijital Oda Ayrı Güzel Olmuş HONDA Başardı Sonunda...:cat::cat::rendeer::rendeer:

bence güzel olmuş galiba biraz daha büyütmüşler kasayı türkiyeye ne zaman gelir acaba bir yıl sonra gelirse alırım inşallah

Markalar çoğu motorunda aynı çizgileri kullanırlar ki o çizgiler o marka ile özdeşleşsin...
Suzuki'nin farını görür görmez tanımamız gibi...
Bence yeni tasarım gayet güzel.
Bundan sonra eski 600f kafası çok nostaljik duruyor , 600rr kafası ise çok sade duruyor gözümde...
Şu an çoğu insanın beğenisini kazanamayacak bir tasarımı olsa da ileriki yıllarda minör detaylarla çok daha iyi bir görünüme kavuşacağını düşünüyorum.

Gösterge ve depo da gayet şık duruyor...
2ep3myr.jpg

Bu sene ülkemize gelir mi yoksa eski kasaları tüketmeye mi çalışırlar?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu sene ülkemize gelir mi yoksa eski kasaları tüketmeye mi çalışırlar?

Yogurt mu bu?
:p

Alemsin ha!!
Gerçi haklisin da.
Tuketicinin önune ne koyarsan yedirmeye alismis bir ticari zihniyet var ulkemizde.

Ben bilmem Honda bilir. Fakat Cbr ,Ybr gibi peynir ekmek gibi satılan bir motor olmadığından yeni kasanın gelmesi 2-3 yılı bulur diye düşünüyorum.

Eğer bu resim tamamıyla CBR125e aitse ben de kendimi keserim...

Hiç umutlanmayın, bu kasa ellerinde kalan cbr'ları satmadan gelmez...:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------

Eğer bu resim tamamıyla CBR125e aitse ben de kendimi keserim...

Harakiri usulümü olsun yoksa kuşbaşımı:p

bu model TR'ye gelmesi için eski kasa cbr 125r modellerini satmadan gelmez satsa bile diğer ülkelerden kalan eski kasa cbr'larıda TR'ye yolladıktan sonra gelir :cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar