2011 BMW Concept e.scooter

BMW yeni konsepti e.scooter modelini tanıtmak için Frankfurt fuarını seçti.

Futuristik tasarımı ile dikkat çeken araç 2 kişiyi şehirde rahatça seyahat ettirmek için tasarlandı. Çevreci özelliği ile özdeş yeşil rengi, akrilik cam pil kapakları, ön rüzgarlığı ile dikkat çeken aracın aynalarının yerini yan ve arka görüntüleri aktaran LCD ekran almış.

Tamamen şarjı 3 saat süren konsept aracın pillerini tam doldurursanız, artçınızla beraber 60 mile kadar yol yapabiliyorsunuz.

Fotoğraflar için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• dcg5lg.jpg
    dcg5lg.jpg
    14.7 KB · Görüntüleme: 7,081
önce konseptler gelir sonra 1- 2 yıl içersinde bmw scooterlar fuarlarda bayilerde görülmeye başlanır

Zaten bu işi BMW den başkası çözemezdi. Güzel bir gekişme

Motosiklet yeniden ekonomil bir ulaşım aracı olacak demektir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
türkiyede piyasası 10 bin tl ciwarında olucanı umaraktan sabırsızlıkla bekliyorum bu canawarı :D antalyada dylandır beattır ybr dır yok skipperdir bilmem runnerdir ps dir :D hepsine toz yutturcak bi canawara benziyor :D veee geldi an alıyorum bitane :D

türkiyede piyasası 10 bin tl ciwarında olucanı umaraktan sabırsızlıkla bekliyorum bu canawarı :D antalyada dylandır beattır ybr dır yok skipperdir bilmem runnerdir ps dir :D hepsine toz yutturcak bi canawara benziyor :D veee geldi an alıyorum bitane :D

keşke hocam 10 bin tl olsada alsak
ilk başta bmw logosundan yeriz bi kazık
sonra eurodan yeriz o yetmez şarjlı araçları satın alınca bataryasız satılıcakmış biz sadece bataryayı kiralıyormuşuz
sonrada elektiriğe zam gelcek

3 saat şarj için bekle, 100 km git , sonra tekrar 3 saat şarj bekle, yola devam. Ve bunu satmayı düşünüyorlar :farao:
Bunu alacağıma 50 cc honda Today alırım.

20 Bin liradan az olmaz ki Piaggionun Hybrid'i 17 bin lira civarı belkide hybrid ler daha pahalıdır ama yinede yeni teknoloji dersek yinede 20 bin lira diyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keşke hocam 10 bin tl olsada alsak
ilk başta bmw logosundan yeriz bi kazık
sonra eurodan yeriz o yetmez şarjlı araçları satın alınca bataryasız satılıcakmış biz sadece bataryayı kiralıyormuşuz
sonrada elektiriğe zam gelcek

müdür bi gelsinde gerisi kolay :D millet banka kredisi ile dogan şahin alıyor yıllar boyu bankaya ödüyor :D 50 -100 lira :d olmadı öle yaparız bizde :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar