2010 YBR 125 Fuardan Fotolar Fiyat 4600 TL

Gibisi fazla :cherry:

Üstad, baksana olaya aynen karbüratör benzer tasarım olmuş, yakıt pompası otomatiği hepsini içinde toplamışlar gaz kelebeğine tel gidiyor en azından fazer vs gibi on off çalışmaz zannediyorum 125 cc enjeksiyonlu innovada gaz teli yok on off çalışıyor..

Mikuni BS25 Geliştirilmiş Carbürötör. Enjeksiyon değil.
yamaha%20ybr125%20carb.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir de şu enjeksiyonlusunu büyütüverin, ben anlamıyorum.Aynı işte.

Ayak marşının konumu yüzünden gaz teli kasnağını döndürmüşler hepsi bu.
Enjeksiyonlu eski kasayla bir fark göremedim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------

Fuarda internet yok mu, bakıverin şuna karbüratör mü enjeksiyon mu.:cat:

[/COLOR]Fuarda internet yok mu, bakıverin şuna karbüratör mü enjeksiyon mu.:cat:

kankacım bugün baktım özel olarak ayrıca sordum...Enjeksiyonlu değil...Karbüratörlü...şimdi fotobuketde yüklensin yeni fotolarda ekliycem...

yani enjeksiyon falanda yok...yeni fotoları ilk sayfayada ekletirim Görkem sağolsun...

ayrıca Görkem için 2010 cıbırdan fotolar çektim...onuda cbr sayfasına koyarım...:cat: yükleme %80 de az daha bekleyin genel fotolar aldım...üzerinde biri varken vs...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oh be kurtardın bizi bu ikilemden kanka, büyük motor sevabı işledin.:rendeer:

Tamam ybr 2010 da karbürötör var. Gösterge panelindeki enjeksiyon lambasını yamaha ne yapacak!!! Müşterisine ''bunda enjeksiyon vardıda maliyeti düşürmek için enjeksiyonu söktük''mü diyecekler yada lambanın üzerini !!nahhh!! yazan bi stikırla kapatırlar :D (işin espirisi) Sanırım fuara gösterge yetişmedi.

Mete_han ustacım fuara uğradığında sorarsınız bu lambayı napcanız diye.

Bence enjeksiyonu sökülüp gelmiş bir ybr bu fiyatla satmasın Türkiyede.

O KM Saati ne öyle yahu motor yeniden icat edilse eminim ilk kullanılıcak km saati bu :mrgreen:

kankacım bugün baktım özel olarak ayrıca sordum...Enjeksiyonlu değil...Karbüratörlü...şimdi fotobuketde yüklensin yeni fotolarda ekliycem...

yani enjeksiyon falanda yok...yeni fotoları ilk sayfayada ekletirim Görkem sağolsun...

ayrıca Görkem için 2010 cıbırdan fotolar çektim...onuda cbr sayfasına koyarım...:cat: yükleme %80 de az daha bekleyin genel fotolar aldım...üzerinde biri varken vs...

CBR 125 R fotolarını bekliyoruz abi :) :)

Oh be kurtardın bizi bu ikilemden kanka, büyük motor sevabı işledin.:rendeer:

valla hacı karbüratörmüş...büyük hayal kırıklığı...:pale:

Tamam ybr 2010 da karbürötör var. Gösterge panelindeki enjeksiyon lambasını yamaha ne yapacak!!! Müşterisine ''bunda enjeksiyon vardıda maliyeti düşürmek için enjeksiyonu söktük''mü diyecekler yada lambanın üzerini !!nahhh!! yazan bi stikırla kapatırlar :D (işin espirisi) Sanırım fuara gösterge yetişmedi.

Mete_han ustacım fuara uğradığında sorarsınız bu lambayı napcanız diye.

Bence enjeksiyonu sökülüp gelmiş bir ybr bu fiyatla satmasın Türkiyede.

kanka o galiba arıza lambası...veya yağ lambası gibi birşey...

O KM Saati ne öyle yahu motor yeniden icat edilse eminim ilk kullanılıcak km saati bu :mrgreen:

panel aslında hoşuma gitti...bizim cbfde olsa gör coşkuyu...devir saati takıntısı var bizde genelde...:p

CBR 125 R fotolarını bekliyoruz abi :) :)

hemen kankam geliyor...

bunlarda bugün çektiğim fotolar...alpciğim için özel genel bakış fotolar...

SANY0682.jpg

SANY0681.jpg

SANY0680.jpg

SANY0679.jpg

SANY0678.jpg

SANY0677.jpg

SANY0676.jpg

fuar boyunca kendime baktım cicilerimi giydim hepsi sizin içindi..:queen:

SANY0675.jpg

SANY0674.jpg

kravatım pempe...:p
SANY0670-1.jpg

YBR'yi çok uzun yıllar kullandım.İki kişi ile tüm Türkiye'yi yüklü olarak da gezdim.Kesinlikle taş gibi motor.Ammaaa bu yeni modelin fiyatı bence de çok uçuk.Üstelik enjeksiyon sistemi de yok.Asla bu parayı hak etmiyor.Aynı ağabeyi 250'liğin akıbeti onu da bekliyor.Eh ne diyelim Allah bu firmanın pazarlama müdürüne akıl fikir ihsan eylesin.

Bu mikuni karbüratör bizim eski kasalardan iyimidir.

eski karbüratör de mikuni markaydı. ama tipi değişmiş.

selenoid falan deniyordu biryerlerde, herhalde ilkel bir beyin benzeri şey bu selonoide müdahelede bulunarak birşeylerin oranını vs değiştiriyor. arıza lambası bulunduğuna göre sensör falan birşeyler eklemiş olmalılar.

bu arada enjeksiyon yoksa onca para o iki grenaj bozuntusuna verilmez. kuryeler ybr defterini kapatır mis gibi cbf dururken. zaten halihazırdaki gidişat da o yönde.

ama sezon başında sözde bir indirime gidip eski fiyat seviyesine indirirler gibi geliyor bana. merakla bekleniyordu ya motor, "ilk alanlara dayayalım" hesabı olur.

Son düzenleme:
Neden böyle oldu ya??? bi enjeksiyonu çok gördüler mis gibi innova pgm-fı dururken buna 4800 bayılmak hata olur bütün masraflar çıktıktan sonra 450-500 kağat fark var arada bu fiyat düşerse satar..

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
4000 lira yapsınlar şuraya yazıyorum yok satarlar.... :cat::cat:
Bence şekil olarak çok hoş....:cat:

4000 iyi fiyat satılır herkesin beklediği fiyat 4000tl olması 4800 e kolay kolay kimse gidip para vermez kimse parayı daldan (yani agaçdan ) toplamıyor,

yamahanın brazilya stesine baktım ybr250 nin sitemizdeki gibi 2011 modeli mevcut ama ybr 125 bir kafası hariç tüm özellikleri aynı demekki adamlar fuar için ybr125 2011 modelini tanıtım amaçlı getirmişler.güzel olmuş böyle tabi fakat motor çılız cbf150 kullanan birine göre konuşuyorum. cbf 125 türkiyeye gelse lafını bile etmeyiz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar