2010 Yamaha FZ8 - Fazer 8 Fotoğrafları

İşte FZ8'in beklenen fotoğrafları..
012710-2010-yamaha-fz8.jpg

012710-2010-yamaha-fazer8.jpg

http://www.yamaha-motor-europe.com/fz8/

Henüz teknik bilgiler açıklanmamıştır..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi bu 800 cc mi oluyo???yine de güzelmiş

ilk fotoğraf haricindekiler FZ1.Herhalde fotoğrafları karıştırdın:)

Fara grenaj eklemişler,çok daha iyi olmuş.
Bu baklava desenli far çok radikaldi,cilası atılmış.

naked halide grenajlı halide çok güzel.
İkinci resim bana biraz Kawasaki Z750'i andırdı.
Sizce??

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Radyatörü 3-4 cm daha küçük yapsalarmış ölürlermiymiş :silent:

Yamaha'nın tasarımlarına sadece "eh" diyebilmişimdir.
Bir Kawa bir Honda modeli gibi beni ilk görüşte heyecanlandıran bir modeli olmadı şimdiye kadar.

Fazer8 ile Fazer6 aynı kategoridemi? Birde, fazer6'nın üretimi devam ediyormu ve fazer8 türkiyeye geldimi, abs varmı, fiyat ne durumda? Bilgilendirirseniz memnun olurum.

Olmadı şimdi ben beğenmedim:farao:tasarım fotoshoptan fırlamış gibi eksik bişiler var...

Fazer8 ile Fazer6 aynı kategoridemi? Birde, fazer6'nın üretimi devam ediyormu ve fazer8 türkiyeye geldimi, abs varmı, fiyat ne durumda? Bilgilendirirseniz memnun olurum.

Sanırım sordugunuz bu bilgilerin hiçbiri şuan açıklanmış degil öyleki bırak abs yi motorun cc'si ve hp degerleri hakkında dahi net bir bilgi yok.

Bu arada kafa frenajlı olan modeline önden bakıldıgında bildigimiz fz6 fazer arkadan bakıldıgında bildigimiz fz1 yandan bakıldıgında ise şasenin fz1 ile hemen hemen aynı oldugu görülüyor. Motor ciddi anlamda fz1-fz6 karışımı olmuş:)

Bence bunlar fz6 serisini piyasadan çekmenin hazırlıkları.Bilindigi gibi geçen sene 600cc kategorisinde xj6 diversion modeli çıktı. Şimdide bu fz8. FZ6 serisi çıktıgı günden beri yol tutuşu,dengesi ve gaz kolunun on off şeklinde çalışması nedeniyle eleştiri alıyordu.S2 modellerinin çıkmasına ragmen bu sorunlar tam giderilemediği iddda ediliyor. Anladıgım kadarıyla yamaha mühendisleri sürekli aynı model üzerinde oynamaktan bıkmış olsa gerek bu kategoriye sıfırdan tasarlanmış yeni modeller getirdiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar