Sakatlandığına dair bile birşeyler yok, ah Xavier Simone ah. Neler oldu sana? Coq sen yardımcı olabilir misin?
Kenan bayağı hafiften almış gibi duruyor bugün. Aralık ayındaki testteki en iyi derecesi 1.36.1'di. İnşallah sorun yoktur sadece biraz temkinli gitmiştir.
Muhtemelen yanlis lastik seçtiler ve yanlista israr ediyorlar.
Ama hesap baska da olabilir.
Su siralar avrupada hava çok degisken.
Benim tahminim çikarsa, son 4 turda yine enteresan bir yaris seyredecegiz.
Yani son 4 tur birilerinin bitisi, birilerinin ise yeniden dogusu olabilir.:wiinkk:
ustat neden son 4 tur demeden duramadım...lastiklerin pist ömürleri yada performansı yayma süresi vs mi nedir tam anlamadım???
yarıs saat kacta acaba bilgi verirmisiniz gercekten netten bile bu sampıyonayı takıp etmek cok zorulkemızde hıc haber yok zaten
Kenan'in yarisi Turiye saatiyle 14h30 da olmasi lazim.
Şu ülkedeki Spor içerikli kanallara yazıklar olsun.
başta TRTye....İspanya basketbol ligini bile canlı yayınlayanlar Kenanımızın yarışlarını izletmeyi bize çok görüyorlar.
2.si adında spor kelimesi olan NTVye ne demeli. ntvspor değilde NTVfutbol olması lazımmış...
kenanın yarışının başladığı saatteki canlı yayınları "dün oynanan real madrid-barcelona maçınının geyiklerini" içeriyor, hangisi daha önemli...
3.olarak ulusal kanalların hepsini aynı kefeye koyuyorum. pazar günü kadın programları,çizgi filmler ve hafta içi gösterilen dizilerin tekrarları yerine Kenan Sofuoğlunun yarışını bizlere izlettirseniz fena mı olurdu...
yazıklar olsun hepsine ama öncelikle Federasyona...
Süleyman bey geldiği günden beri yarışlara önem verdiğini söylüyordu.
Soyismi memnun ama ben şimdiye kadar olan hiçbir icraatından "MEMNUN" değilim.