2010 Honda Shadow RS 750

Honda, yeni 750cc cruiser modelinin üzerinde ki örtüyü kaldırdı. 42 bg güç üretebilen 745cc V-twin motor ile güçlendirilen araç 737mm koltuk yüksekliğine sahip.

Aracın satışlarda başta Harley-Davidson 883 Sportster modeli ile rekabet etmesi bekleniyor.

Mart 2010 ‘da yurtdışında satışa sunulması beklenen aracın fiyatı henüz belli değil.

Aracın fotoğraflarını görmek için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynağı

Ekli dosyalar

• 3232.jpg
    3232.jpg
    13.1 KB · Görüntüleme: 9,253
suzuki genel cruiser çizgisini bozmadı, yamaha ile kawasaki'den ise henüz haberim yok ama honda beni hayal kırıklığına uğrattı aynı sporster gibi olmuş bu, hiç değilse başka bir mode laltıdna piyasaya çıkarsalardı, fatboy modeline devam etmeyecek sanırım artık.

suzuki genel cruiser çizgisini bozmadı, yamaha ile kawasaki'den ise henüz haberim yok ama honda beni hayal kırıklığına uğrattı aynı sporster gibi olmuş bu, hiç değilse başka bir mode laltıdna piyasaya çıkarsalardı, fatboy modeline devam etmeyecek sanırım artık.

ufak bi yanlışlık olmuş heralde :) fatboy zaten hd'nin modeli.

shadow'a gelecek olursak; bence taklit olmuş ama çok hoş görünüyor. fiyatının da pek hoş olacağını tahmin ediyorum:pale::salut:

vtr250 den sonra bunu hiç yakıştıramadım yahu :( yapılmaması gereken hareket.

genel anlamda bu motoru sokakta görenler direk hd der.yanlız ufak detaylarla tasarımı yumuşatmış , depodaki köşeli ve yuvarlak hatlar gibi mesela.ama yinede ilk bakışta hd'den farksız.

zaten cruiser , chooper modellerinin alayının hd'den alınıyla yapıldığını söyleyebiliriz ama yinede özgün tasarımlar oluyordu.

Son düzenleme:
ufak bi yanlışlık olmuş heralde :) fatboy zaten hd'nin modeli.

shadow'a gelecek olursak; bence taklit olmuş ama çok hoş görünüyor. fiyatının da pek hoş olacağını tahmin ediyorum:pale::salut:

haklısınız, fatboy görüntüsü diyecektim ama modeli yazmışım :)

zira 4 japon firması da fatboy görünümüde motosiklet üretiyor ama honda sapmış maalesef.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kısaca Honda macera aramamış Sportster'in klasik çizgilerini bozmadan aynen kopyalamış, başka türlü satamaz.

Tam istediğim motor almak nasip olurmu bilmem ama böyle bir güzel bir makinam olmasını isterdim şahsen:)

HD sportster 883 C nin kopyası olmuş ..en azindan bi önceki kendi serilerinden güzel olmuş bence ..ama sonuçya kopya ..

Bu motosikletler sisibarsız daha hoş duruyor beğendim şahsen.Harley daha mı cılız duruyor ne fotolara bakınca yakından bakmak lazım kesin kanaat için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel fakat hyo gv650 daha agresif duruyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar