:queen::queen: bu sitede de bayağı bi komedyen varmış ha![]()
Komedyen :silent: Sanırım kelimenin anlamını tam olarak bilmiyorsunBenim insanları güldürmek için özel bir çabam ya da haftanın 2-3 günü bir yerlerde programım yok
Eşime ve bana özel hayatımıza saygı beklentimizi biz böyle esprili bir şekilde dile getiriyoruz bazen, insanları kırmamak adına hepsi bu :wiinkk: Yine de seni güldürmüş olmak da mutlu etti beni o ayrı
Sevgiler, saygılar..
Komedyen :silent: Sanırım kelimenin anlamını tam olarak bilmiyorsunBenim insanları güldürmek için özel bir çabam ya da haftanın 2-3 günü bir yerlerde programım yok
Eşime ve bana özel hayatımıza saygı beklentimizi biz böyle esprili bir şekilde dile getiriyoruz bazen, insanları kırmamak adına hepsi bu :wiinkk: Yine de seni güldürmüş olmak da mutlu etti beni o ayrı
Sevgiler, saygılar..
Genelde anlamını bilmediğim kelimeleri pek kullanmam, lakin ve bilhassa son yorumlardaki espiritüel arkadaşların cevaplarından büyük haz duyduğumdan birazcık mübalağa yapmışım ne var bunda. zatıalinizi pek alıngan buldum nedense, amacım kattiyyen kimseyi taciz etmek değildi nacizane bir yorumdu.Öylesine.Sürçü lisan ettiysem affola.Zaten bir muhterem de pm (özel mesaj) atmış. alıntı yaparak ne demek istedin diye. Bu satırlarımı ona da ithaf ediyorum. Sevgiler, saygılar benden..![]()
Deposu çok büyük ya :S
Olası bir çarpmada orayla ilk temasa geçecek organımız pöff..
Bence bir önlemi olmalı..r:
r: