2010 Honda CB1000R, CBF600, Hornet 600

2010 yılında Honda, CB1000 R, CBF600 S, CBF600 NR ve Hornet modellerine ufak kozmetik yenilikler yaparken, yurtdışında yeni renkleride seçenek olarak sunuyor.

CBF600 S, C-ABS sistemine sahip olacak. CBF600 NR modeliyle beraber bu iki araca 3 yeni renk seçeneği eklenmiş. CB1000 R ise iki yeni renk seçeneği ile karşımıza çıktı.

Fotoğrafları görmek için tıklayınız

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• 1864.jpg
    1864.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 4,478
Elint, CB1000R'ye bayıldım. Ducati Streetfighter'ı anımsattı nedense.

Super Moderator
Keyifli motordu kerata...:p
Test tadında karalasam mı hakkında bir şeyler...:cherry:

Olcan insan italya'ya giderken bi haber verir yazık yazık.Belki bi siparişimiz olcak ::miiz::

Bu arada dökül bakalım neler gördün hangi motorları test ettin.Hatta bunun için ayrı bir konu aç:)

Son düzenleme:
Super Moderator
Sessiz sakin gidip geleyim dedim, Türk malı konusunu açarken bile, ukalalık mı olur diye utana sıkıla yazıyordum, dilimi tutamayıp her tarafta açmışım yine ağzımı...:)

Hadi dokul bakalim.
Italya'yi baya karistirmissin anlasilan.:)

Ama bastan soyleyeyim.
Benim testim, senin testini dover.:p
Yok benimki dövmek bir yana, ringe çıkmaya korkacak bir test olur zaten... (Sokakta dövüşmeyin, ringlere gelin mesajı:p)

"Ahaha CB1000R lan, farı da aynı, oha egzoz...harbiden aynı egzoz..." diye söylenerek geçen bir turdan ibaret. Anlık bir yavşaklık sonucu alınmış olduğundan denenecek bakılacak hiçbir şeye de kalkışamadım. Uslu uslu, efendi efendi hatta leyla leyla:p hayran kaldım bıraktım:)

Elin o motosikletin elciklerine değdigine göre artık burda gsr hornet gibi modeller seni kesmez:)

Super Moderator
Olcan insan italya'ya giderken bi haber verir yazık yazık.Belki bi siparişimiz olcak ::miiz::

Bu arada dökül bakalım neler gördün hangi motorları test ettin.Hatta bunun için ayrı bir konu aç:)

Siparişin varsa, hala söyleyebilirsin; fazlasıyla almışımdır zaten:mrgreen: Ayarlarız...:)
Yeni konuluk bir şey yok da, bir ara Moto Guzzi Airone'dan ayrıca bahsederim bak...:)

Elin o motosikletin elciklerine değdigine göre artık burda gsr hornet gibi modeller seni kesmez:)

Yok buraya gelince ayıldım, yine tanıdık, bildik arkadaşlarla ilgilenmeye başladım..:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar