2010 Dünya kupasını kim alır...

bugün çok bomba maç var portekiz-ispanya 15 dk sooraa kaçırmayın derim üzülürsünz.........

ingiltere demiştim ama elimde patladı, neyseki almanyaya vermiştim kuponu, üçbeş kuruş bişe kazandı:)
şu anki görünüşe göre ise favori brezilya. arjantin hevesli ama defansında iş yok onların

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hollanda gibi kötü futbol oynayan bir takımın maçı kazanması beni üzdü :pale:

futbolun adaleti yok :pr:

Brezilyada 1-0 dan sonra çok rahatladı..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu gazla PORTAKAL lar götürürler...:mrgreen:

Almanya; havlu atan Arjantin'i net skorla geçti!.. 4-0::hakem1::::hakem2::

Dün akşam'da GANA favorimdi!. Fakat yarı finale adını yazdırmamak için elinden geleni yaptı..::plus1::

Son düzenleme:
maradonanın dötü kalktı adama sürekli ,tanrının eli gibi abuk laflar derseler olucağı bu ne alakası var tanrıyla eliyle gol atmış işte takımıda mahvetti bugün.....mü dünmü yenildi işte yenebilirdi bence........ her forumda diyorum bunu FUTBOLCULAR REKLAMLARDA OYNAYACAĞINA SAHADA OYNASIN.........

final almanya-hollanda olcak gibi görünüyor

bence şampiyon almanya olur

beyler kalmış 4 tane takım yok şu alacaktı yok bu alacaktı ayaklarını geçeceksiniz.. kupa başladıktan sonra tutan tahmine ben tahmin demem ben kafadan hollanda dedim kupa başlamadan bakıyorumda son 4 e kalınca hollanda alır felan olmuyo yani...

Almanya spanya maçını sabırsızlıkla bekliyorum Panzerci arkadaşlarla iddiaya girdim

Bu kupayı İspanya alır dediğimde Brezilya varken zor diyenler oldu ve tekrar söylüyorum İspanya Kupayı Alır Final maçınıda İspanya Hollanda oynar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar