Kanuni 2010 Bora 125cc BİLGİ PAYLAŞIMI

İlginç:silent: aynıda aşağı yukarı yakıtları :silent: yakıt aynıysa sorun yok o zaman :) malum dünyanın en kazık benzini bizde :pr: 125 cc de en önem verdiğim yakıt tüketimidir şahsen :wiinkk:

bayağı şenlenmiş burası ben 14.000 km ye dayandım..gayaet güzel gidiyoruz birlikte..yamahanın damla serisinin çin versiyonun kanuni getirtmesi kısaca bora 125 bu ama,grubunda türkiyede tek ve sıfır titreşim ile binilebilecek en güzel motorlardan bir..
vesselam..

7750 devir
80 azami sürat
10.5 hp
2007 ybr neyse bu motorlarda o adem abi
uzun yol giderken 8000 deviri buluyorum 80le vana bile gidersin bunlarla
bu arada çınlama sesi benim gevşeyen koruma demirinin kelepcesinden geliyormuş sıktım düzeldi

devir km oranları salcano ile bora atrasında fark var görüntü olarak aynı olsada demekki dişli oranları farklı sizinkiyle ben 6500 devirde 85 yapıyorum rahat

devir km oranları salcano ile bora atrasında fark var görüntü olarak aynı olsada demekki dişli oranları farklı sizinkiyle ben 6500 devirde 85 yapıyorum rahat
biraz önce tek başıma denedim
benim yanlışım var aynıymış özellikle baktım sizinkilerle aynı şuan devir sayacı =)
bu arada arka stop ampulu patladı =)
ama fren basınca yanıyor
iki ampul mü var içende?

biraz önce tek başıma denedim
benim yanlışım var aynıymış özellikle baktım sizinkilerle aynı şuan devir sayacı =)
bu arada arka stop ampulu patladı =)
ama fren basınca yanıyor
iki ampul mü var içende?

evet ön far gibi düşün kısa patlasa bile uzun nasıl yanıyorsa park ampulüde aynı biri park biri fren park patlasa da fren yanar :)

evet ön far gibi düşün kısa patlasa bile uzun nasıl yanıyorsa park ampulüde aynı biri park biri fren park patlasa da fren yanar :)
ÖNDE PATLAMIŞ PARKLAR PATLAMIŞ DELİ OLDUM
NEDEN PATLAR BU YA
DÜN BİRAZ YOL YAPTIK 100 KM CİVARI DURMADAN GECE ONDAN MI GİTTİ :d

park ampulünü sök, arkadan çekip çıkartılır genelde, ampulü al, en yakın araba parçacısına git. Burlarda bulursun park ampulünü. Ama phlips veya osarm marka varmı bilmem. Arka stop lambanıda oralarda bulabilirsin. Veya motosiklet parçacılarında bulabilirsin.

düşünüyorumda bulundugum yerde sanayi yok
ama araba tamircisi varmı bilmiyorum

araba tamircisi değil tsubasa, araba parçacısı. Ayrı şeyler bunlar. Sadece parça satarlar. Ellerinde her çeşit ampul bulunur :)

jianshe gibi firma yok
honda cb filan yalan dolan aldatmaca hep
alıcaksan 1 ybr 2 salcano 3 bora
üstüne tanımam
cbf e de bindim
ama en rahatı ybr muadilleri
sıkıntı yok kafa rahat yagı değiştir bas git

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
kanuni deki bayi satış pazarlama kısmında çalışanları kalın sopa ile dövmek lazım,bu işte bir pazarlama hatası var,bora ve puma gibi sorunsuz titreşimsiz motorları tamamen pazarlama hatasından satmıyorlar ,seyhan breton gibi vibrasyon makineleri satılıyor, salcano wolf, bora ve puma sizlerinde söylediği gibi aynı fabrikadan çıkıyor aynı motor yapısı ve şanzımana sahipler,puma ise ybr serisinin 147cc lik revizyon görmüş hali ,şehiriçi binecek olan bora veya salcano ,biraz daha uzak mesafeleri gitcek olanlar pumayı tercih etmeli,3 de jianshe ve sorunsuzlar,motorlarınıza kazasız belasız binin arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar