Kanuni 2010 Bora 125cc BİLGİ PAYLAŞIMI

01.jpg
06.jpg
08.jpg
05.jpg
03.jpg

RENK ŞEÇENEKLERİ: MAVİ / KIRMIZI / SİYAH

MOTOR:
Motor Tipi: Tek Silindir 4 Zamanlı
Motor Hacmi: 124 cm3
Motor Çapı: 54,0 x 54,0 mm
Motor Sıkıştırma: 10,0:1
Motor Soğutma: Hava soğutmalı
Maksimum Güç: 10,20 HP /7750 dev/dk

AKTARMA:
Aktarma: Zincir
Şanzıman: 5 Vites

ELEKTRİK:
Ateşleme: CDI
Çalıştırma: Elektrik / Pedal

ÖLÇÜLER:
Uzunluk: 2100
Genişlik: 805
Yükseklik: 1170
Aks Arası: 1360
Sele Yüksekliği: 740
Ağırlık: 113 kg
Depo: 14 litre
Ortalama Yakıt Tüketimi: 2,8 lt / 100 km

GÖVDE:
Ön Süspansiyon: Teleskopik
Arka Süspansiyon: Helezonik yay çift amortisör
Ön Fren: Disk
Arka Fren: Tambur
Ön Lastik: 3,00 - 18
Arka Lastik: 3,50 - 16

KDV ve ÖTV Dahil Fiyatı: 3.245 TL​

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Susturucusu çok şık görünüyor,ön çatal açısı commuter için biraz fazla ama uzun yollarda çok rahat olur...Hayırlı olsun görünürde iyi bir motor.

Ybr custom'un aynısı :) Ama kanuni piyasayı iyi takip etmiş, bence seyhan faciyası yaşatmayacaktır bir kez daha..

tipini beğendim ismini beğenmedım 125 cc azolmuş keşke 200 lük olsaymış daha tercıh edılır olurdu.

tipi hoş, bence isimde hoş. ama eğer 200 lük veya 250 lik olsaydı bu motor 100 km de en az 20 lira yakardı, bu motosiklet ise eminim tek kişiyi 10 tl benzinle 100 km taşır :) :cherry:

Kanuni tasarım konusunda kendisini her geçen gün geliştiriyor..fakat bu motorun bakım aralığı hala eskileri gibi (ve diğer Çinliler gibi..) 1000 km. kısacası çağın çok çok gerisinde..bence motor teknolojisi üzerinde biraz AR-GE yatırımı yapıp sağlamlık-uzun ömür-düşük yakıt ve emisyon konusunda kendilerini geliştirseler Türkiye'den bir dünya markası çıkması elden bile değil..çünkü pazar takipleri ve tasarımları oldukça hoş..

Yamaha Motor

Bayisi motorun yamaha patentli olduğunu söyledi. Ne derece doğru bilmiyorum ama görünüş olarak ybr motorunun aynısı.

kubanın motor seçenekleri daha çok ve yeni modeller süper o gövdeye 125 cc olurmu hiç kanuni tıraş marka bence hem pahalı hemde motorları bir halta yaramaz

S.A bu sıteye anca gırdım ölesıne gördum 12 yasımdan berı motora bınıyorum butcem okadar ıyı deyıl bende su anda kanunı BORA var yamaha ybr aynı FAKAT 1 beygir ondan fazla arka dıslısı buyuk atık aldım 2 hafta sonra 120 basdım ınan mayan varsa denesın 130 uda basarım

Bayisi motorun yamaha patentli olduğunu söyledi. Ne derece doğru bilmiyorum ama görünüş olarak ybr motorunun aynısı.

yeşilyurt motor mu söyledi? bana da ybr nin aynısı hatta vidasına kadar demişti..ama dikkatli inceleyince olmazsa olmaz farkları görebiliyor ve ybr motoru değilde ybr motorunun kopyası diyebiliyorsun.....
zaten kanuni de bi ara taiwan malı yalanını söylüyordu buz gibi çin işi olduğunu bilen biliyor bilmeyen de farklı bi halt sanıyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arka tarafına bakıldığında 250 comet tipini andırıyor..
gerçektende 125 çok az değilmi şu çüsseye ?
bora'nın mantıgı ne acaba? Wv'denmi esinlendiki :p :queen:

kanuni bora

ben YENİ BORA ALDIM MOTOR GÖRÜNTÜ OLARAK ÇOK GÜZEL MOTORDADA SORUN YOK AMA 200 LÜK OLSA ÇOK GÜZEL OLURMUŞ MOTORDA VİBRASYON YOK UZUN YOLDA SADECE BEL AĞRISI OLUYOR 150 KM HİÇ DURMADAN YOL YAPTIM BİR SORUN OLMADI

kandırıyolar milleti yav bunlar alayı tıraş bu kanuni mondial asya yuki jinlun ve benzerleri hepsi tıraş kuba hepsinden daha kakiteli ürünler getirmiş araştırıyorum on numara motorlar hemen hemen hepsi balanslı teknoloji titreşim yok motorlarda

arka tarafına bakıldığında 250 comet tipini andırıyor..
gerçektende 125 çok az değilmi şu çüsseye ?
bora'nın mantıgı ne acaba? Wv'denmi esinlendiki :p :queen:

:mrgreen::mrgreen: VW espirni beğendim:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:26 ----------

kandırıyolar milleti yav bunlar alayı tıraş bu kanuni mondial asya yuki jinlun ve benzerleri hepsi tıraş kuba hepsinden daha kakiteli ürünler getirmiş araştırıyorum on numara motorlar hemen hemen hepsi balanslı teknoloji titreşim yok motorlarda

Gerçekten son günlerde baya kuba marka motor alan arkadaşım var hemen hemen hepside memnun motorlarından İsmi biraz uyuz ama olsun incelemekte fayda var özellikle 125'lik ybrye benzeyen var bir tane onu met ediyorlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:28 ----------

Boranında Tipi güzel be kardeşim. Ne abartı ne çok sade tam yerinde bir tasarım olmuş. Ama çokta kalitesiz görünmüyor.

bu motorların avantajı benzerlerının parcalarıda takılabılıyor.ondan al ona tak :mrgreen:

WV olabılır bır bora daha vardı maserati bora'danda esınlenmıs olabılır :)

3 aydır kullanıyorum konfor şehir içi 5/4uzunyolda selenin biraz ince yapılı olduğundan 5/3
titreşim 5/4 tork zayıf ani hızlanma ilk devirde iyi orta zayıf yüksek zayıf yatma dengeli klasic fakat modern tasarımı spor turung kullanımına uygun tabi kendi çapında egzost gaz 100 km giderken coşmaya başlıyor.sanki arkanızdan biri ateş ediyor yakıt konusunda harika tek kişi uzun yolda 100 km de 7-8 tl yakıyor
sonuç: kendi kanaatim şehir içi kullanıma in
// dışı out
150 cc olsaydı uzun yoldada bazı pürüzler azalır avrupa ayarında bir motosiklet olabilirdi

yeşilyurt motor mu söyledi? bana da ybr nin aynısı hatta vidasına kadar demişti..ama dikkatli inceleyince olmazsa olmaz farkları görebiliyor ve ybr motoru değilde ybr motorunun kopyası diyebiliyorsun.....
zaten kanuni de bi ara taiwan malı yalanını söylüyordu buz gibi çin işi olduğunu bilen biliyor bilmeyen de farklı bi halt sanıyor...

Şu linkteki motorun aynısı değil mi bu?

http://www.jdcsww.com/insurance/ins_show_news.asp?id=36365

Gerçek adı: JS125-6C
İmalatçısı: Jianshe diye bir firma.
Montajcısı: %100 Türk işçiliği mühendisliği diye reklam yapan kanuni

Artık biliyoruz ki hepsi Çin malı. Artık farkı yaratan servis, satış sonrası hizmetler... Maalesef bizde hala gerçekten %100 Türk malı Türk dizaynı veya Türk mühendisliği ile motosiklet yapacak motosiklet firması yok.. Hiç kimse biz Türk malıyız diye Çin den gelen motosikletin arkasına Türk işçisini koyarak reklam yapmasın...

oturaklı bi motor...sabah bir tane gördüm bayide, sahibini bekliyor

Şu linkteki motorun aynısı değil mi bu?

http://www.jdcsww.com/insurance/ins_show_news.asp?id=36365

Gerçek adı: JS125-6C
İmalatçısı: Jianshe diye bir firma.
Montajcısı: %100 Türk işçiliği mühendisliği diye reklam yapan kanuni

Artık biliyoruz ki hepsi Çin malı. Artık farkı yaratan servis, satış sonrası hizmetler... Maalesef bizde hala gerçekten %100 Türk malı Türk dizaynı veya Türk mühendisliği ile motosiklet yapacak motosiklet firması yok.. Hiç kimse biz Türk malıyız diye Çin den gelen motosikletin arkasına Türk işçisini koyarak reklam yapmasın...

Belki Kanuni çin e ihracat yapıyordur Jianshe markası altında :queen: Bu arada iki resim arasında fark göremedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar