2009 Yeni Voxan Roadster

Fransız motosiklet üreticisi Voxan ‘ın 2009 yılında yeni roadster modelini satışa sunması bekleniyor. Söylentilere göre aracın görüntüsü yukarıda ki şekilde olacakmış. Tamamen yeni 72-derece V-twin güç ünitesine sahip olarak araçta ayrıca alüminyum ve çelik alaşımlı şase, hafif alaşımlı şantlar, Upside down ön süspansiyon, Brembo frenler olması bekleniyor.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Alet benim tarzıma hiç hoş gelmiyor nedense yarım kalmıs motor gibi :queen:

Her neyse paylasım için teşekkürler abi

ducatilerde genelde artçı düşünülmüyor. makinayı hafif yapmak için malzemeden çalıyo şelepsizler....

selesı kesınlıkle cok rahatsız gorunuo hıc begenmedım motoru...bana hıtap etmıyor...

kuyuruk kısaldıkça motosiklet hoşuma gitmiyor.ama bunda da hiç kuyruk yok kardeşim.o kadar para ver sonra motosiklete yanlız bin.

hahaha alıp bineceksin buna kız dicek hadi çıkalım tamam dicen sende paket olucak :mrgreen:

Selede Amasör Olabilirmi ? Yolda GiderKeN J9 Ların Koltukları Gibi Olmasın :queen:

Halterciler gibi,
Belden Aşağısı ince,
Belden yükarısı Kaslı Olmuş,
He He He,
:D:D

Az önce firma yetkilileriyle yapılan görüşmede depo üstünün artçılar için hazırlandığı öğrenildi.:)

Ne yalan söyleyeyim benim hoşuma gitti. Fazla kalabalığı yok. Yanlızların motoru gibi for example me :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar