2009 YBR 125 motorum calındı!! ''34 EGU 68''

Cuma gununden beri antalyadayim gitmeden motoru evin onune kitlemistim

Ne gariptir ki motor dun gece caliniyor ama kardeslerim ve anne babam gun icinde disari cikmis olmalarina ragmen motora dikkat etmemisler o yuzden bende calindigini yeni haber aldim.

Moralim cok ama cok bozuk o motor icin 3 aydir calisip didiniyorum ki daha satisini alali 1 hafta oldu.

Motor yamaha ybr 125
Mavi renkte
Uzay kasa tabir edilen modelden 2009 model
Plakasi 34 EGU 68
Belirgin ozellikleri
Eski kasa olmasina ragmen cok ama cok temiz
On camurlugunun arka kismi ucundan kirik
Keeway marka kucuk arka cantasi var

Suan hala antalya da oldugum icin resimlerini ekleyemiyorum yarin oglen istanbulda olucam resimlerini de eklerim.

Birde internetten arastirdim polislerin mesaileri yogun oldugu icin bu tarz meselelerle cok ilgilenmiyorlarmis

Bu dogru mudur polis arkadaslarda var aramizda dogeuysa konuyla ilgili onerileri varmi.

Allah belalarini versin serefsizler o kadar calistim didindim o motor icin bu nasil bi soysuzluktur

Arkadaslar aklinizda bulunsun gozunuze takilan bisey olursa cok dua ederim

Supheli bi durumla karsilasan goren duyan olursa bana Haber verebilirsiniz

Gsm: 554 574 09 96 ahmet topaloglu

Motorun son bulundugu yer: istanbul/esenler kazim karabekir mahallesi

arka camurlugunda sonradan yapılmıs custom camurluk uzatması var

421v3.jpg

421z2.jpg

421zw.jpg

4220m.jpg

bu resimde ön camurlugun kırık kısmı net gözüküyor. birde motor uzerindeki boya tazzikli su tabancası yüzünden atmıs.

4221j.jpg

burdada direksiyondaki pasları net görebilirsiniz 1 seneden fazladır site icinde yatıyordu alet haliyle pas tutmus.
4222p.jpg

detaylı resimler bunlar arkadaslar.

Umarım bir an önce kavuşursun motoruna. Bağladığın yer cadde önümüydü? çevrendeki insanlara sordunmu gören olmuşmu diye.

motoru uzun sureli birakacaksaniz mumkunse atm-banka- kamerali isyerlerinin gorus acisina birakin, her atmde kamera var cunku, insallah bulunur

arkadaş hadi pahalı motorları para eder diye götürüyolar da bunlardan ne anlıyolar...

arkadaş hadi pahalı motorları para eder diye götürüyolar da bunlardan ne anlıyolar...
kolay satılıyor çünkü hocam. parça olarak ta elden çıkarılabiliyor. bir zamanlar mobiletleri çaldıkları gibi...

geçmiş olsun arkadaşım Allah kolaylık versin

yuh be arkadaş 3 kuruş parayı zor denkleştirerek alınan motosikletlere bile göz dikmişler bu nasıl bir anlayıştır. Allah hepsinin belasını versin

büyük geçmiş olsun hocam inşallah bulunur

Ayrıca çok geç olmadan mahalleyi bir dolaşın çoluk çocuk işide olabilir. Polise de bildirmeyi sakın ihmal etmeyin. Sahibinden.com u da sık sık takip edin yedek parça kısmı da dahil.

Insaalah bulunur kardeşim çok uzuldum benim isyerim de tekstilkentte insaalah görürüm....

Adi serefsizler! Hirsiz köpekler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar