2009 Yamaha YZF R1

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Motorun farları deyince nedense aklıma şu gözlükler geldi.:)

6688393.jpg

lunet.gif

Bu resimleri araken çok ilginç şeyler buldum ama onları buraya alıp yeni bir aylak tartışması başlatmayayım.:p

Ne diyorduk?

Hah R1 demiştik.
Dinliyorum...:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
"Want even more? For the first time, R1 comes standard with an electronic steering damper."

Teknolojik bağlamda da Honda takip edilmiş.:p

Yinede Yamaha sevdalılarının durumu Honda sevdalılarınınkinden daha feci.

Şimdi yenisi varken eski kasa alınmaz, e eski kasa o kadar güzelken bu şaşı motosiklete para verilmez.:sunny:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi kalkar yamaha yeni kasasına 32000-33000 ytl etiket koyar . bizim motorda değer kazanır :)

far camı kalkınca motosiklet çok değişmiş. gözler pörtlemiş gibi. göz kapakları kesilen insana benzemiş...

YAMAHA_R1_09_dtl_frm.jpg

ram-air boruları biraz daha gizlenmiş gibi gözüküyor. işçilik kalitesi biraz daha artmış gibi sanki.

YAMAHA_R1_09_dtl_swng.jpg

Son düzenleme:
Garip ama ben de o kadar kötü bulmadım. '08 1000rr'ı da ilk gördüğümde acayip yadırgamış, hatta çirkin bulmuştum şimdi gözüm alıştı, beğenmeye başladım bile.

Tahminen bu Japon çizgi film karakteri kılıklı R1'i de beğenmeye başlıyacağız. Moda böyle birşey '80 lere dönmek kim ister? Ama o zaman beğenerek giymişler ve 90'lardaki halimi unutmak istiyorum. Göz alışana kadar bekleyin.

HESD, Yamaha'da YESD 'mi olacak bu arada? Bir de 106bg. ne olaki?

106 beygir olamaz orada bir yanlışlık var.
bu arada ıslak agırlıgı 206 kg.

ben genede popo konusunda ısrarcıyım :p
yamaha r1 serisinde bence en sağlıklısını 2005 - 2005 kasasında.. her konuda..

Honda kadar radikal bir değişiklik yok. Ama kuyrukta, farlarda daha kötü olmuş.

O kadarda facia bi durum yok bence. Ama eskisi daha estetik. Yeni Hondaya göz alışıp begeniyosa bununda ön farları bi zaman sonra karizmatik gelebilir...

Göstergeleri 299 da sınırlayan üreticiler oyuncak gibi motosikletlerin dizaynıyla oynamaya devam ederse Kullanıcılarda onların satış rakamlarını sınırlıcak::farao:

300 ü göremicekler satışlarda:cyclopsan

Bide Güç ve devir sayılarında hata olmasın... 10000 devir- 100 civarı beygir:silent: Ben R6 aliim o zaman

Son düzenleme:
2005 YAmaha R1 SP'ye olan delice tutkumu,anlatılmaz aşkımı,lütfen böyle resimlerle baltalamayınız,reca ediyorum,ciğerim yandı yaaaa:bounce:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Güç konusunda verdiğim değerler için kusura bakmayın arkadaşlar.
Fransa'nın sistemi biraz karışık bir sistem.
İşin ilginç tarafı global siteleri de gücü Fransız sistemine uygun olarak 78,1 kw yazmış.
10000 değerleri baz alınmış.

Sizin anlayacağınız değerlere göre beygir gücü:
12500 devirde
182 ch...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
sizinkide kedi ciğer ilişkisi olmuş bence adamlar gelin alın birer tane dese 3 gün uyku uymazsınız tabi kullanabilirseniz

Ne nası ya haaaayyııııırrr. ya sahte photoshop resimler bile daha üzeldi onları beklerken al bir şaşı daha, ne bu japonlarda şaşı motor yapma hastalığımı başladı nedir:pr: neyse alana şimdiden hayırlı olsun:mrgreen::mrgreen:

2003 R1 in üzerine model tasarlayamadı . şu yamaha ....

hondaya özenip kuytugu kısaltmış .ama egzostları koltuk altında unutmuş .. motor resmen oval duruyo bakınca .. kafa grenajı için soylenecek çok şey var ben speetfight3 dedim (:)

ve yamahaya mail yazmaya başladım .. dear yamaha motor co. diye başlayan ve gerisi gelecek olan uzun bir yazı omasata etkili bi igneleme yapıcam ..hahhah ha (:) belki açık sözlü oldugum için bana 2009 R1 hediye ederler .... bende kahrolurum ((((((((((:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar