2009 yamaha V-max

AHH V-MAX ah.
Herkesin bildiği bişey değil gerçekten. Ama adımlarım emin bir şekilde V-max'a doğru gidiyor. Bu motosiklete binmeden bu diyardan gitmiycem.
Şimdilik en küçük torununa biniyorum (MT03). Karakterleri benzer motosikletler.
Hergün V-max isteğim daha fazla artıyor. Allah sonumu hayır etsin.
Bide fiyat konusunda makul olsa çok güzel olacak.
Tork, tork, tork ve gene tork... Söylenecek başka söz yok.
Neye benzediğini hayal edebilmek için enzından bir MT'ye binmenizi tavsiye ederim.

muratgergerli'nin dediklerine katılıyorum. Alelade bir motosiklet değil.

Gaziantep İl Temsilcisi
İşte makine budur hasta oldum ne kadar bazı arkadaşlar sevmesede şundaki asalete bak

2009yamahavmaxcb4.jpg

İşte makine budur hasta oldum ne kadar bazı arkadaşlar sevmesede şundaki asalete bak
Alim bu gidişle aldıracaksınız bak bana bi Vmax..
Bu arada hikayemi okumamışsın galiba..Yorum morum yok..

[EK]
Binmeyen bilemez bu makinaları.. Ben binene kadar bu makina basit gibi gelirdi bana..
Dediğim gibi bu makinayı, binmeyen anlayamaz..

http://www.sahibinden.com/harika_bir_motordurWQQaXQQ5972315WQQpXQQdisplayitem
Linkini verdiğim arkadaşla bir pazarlığım olmuştu..
Hikaye bu..Okursanız sevinirim..

Geçen sene satılık bir Vmax vardı sahibinden.com'da..Antalya'dandır..Fiyatı bana uygun geldi.Aradım..Arkadaşın ilk sözü
= abi sen bu makinayı daha önce kullandınmı?
Niye ki?..

=Bu makinalar biraz delidir abi..
Ben Yamaha R1 kullanıyorum yaw..

=Yok abi R1 yanında boş kalır..
Yaw altıüstü makina işte..Neyi varki..

dedim..Neyse anlaştık..İzin alıp gidecektim Antalya'ya..
Tamda izin alacağım gün işyerine giderken ışıklarda durdum.Birses geldi ki ancak o kadar olur.:cyclopsan
Korktum biran uçak yanıma yanaştı diye..Mersin plakalı bir Vmax ışıklarda yanımda durdu..:p Tam korumalı biriydi..:wiinkk:
Hemen konuştum o arkadaşla..:)Bende alacağımı ve denemek için
"Müsaitsen bi şu alete binmek isterim" dedim..
Aynı muhabetti o arkadaşta yapınca biran " lem benim neye bindiğimi zannediyorlar k bunlar .Altımda şuan R1 var.."dedim kendi kendime..
Neyse binmek için ikna ettim tabi..
Boş bir alana gittik..
Makinaya bindim ve çalıştırdım.Evet bindim ve gazladım..O ne güç..Allah'ım..

Makinadan birtek anladığım;
İndiğimde ayaklarımın tiril tiril titrediğini hissettim.Başkada bişey düşünemiyordum..
Nefesim kesilmiş..Yüreğim montumdan dışarı çıkacak gibi oluyordu..
"Nasıl abi makina.".dedi sararmış yüzüme bakarak..

Ne abisi..Ne makinası.. Benim damağım kurumuş sesim titriyordu.
"Güzel..İyiymiş yaw.".dedim ama arkadaş anladı tabi halimi..
Teşekkür edip ayrıldıktan sonra Antalya'daki Vmax sahibini aradım..

"Kardeş kusura bakma param çıkışmadı" dedim sadece..:mrgreen:
Erkekliğe mok kondurmadım yani..:)
[/EK]

çinkirliğin tatlılığı bu olsa gerek ama o kadar gücü kim nerde nasıl ne için nasıl kullanır orası meçhul

efsane geri dönüyor hA.hayalimde bu motorun sıfırı vardı bi çıksın bakalım ilk bindiğimde titrek halimi atamamaktan korkuyorum

yenisi de çok güzel ama oldum olası v-max'in o eski klasik görüntüsüne hasta olmuşumdur..1000-1300lük racinglere nal toplatıyodu hep drag videolarında..

Gaziantep İl Temsilcisi
Alim bu gidişle aldıracaksınız bak bana bi Vmax..
Bu arada hikayemi okumamışsın galiba..Yorum morum yok..

okudum abi okumaz olurmuyum ama 18 yaşin daki nir makınede alınmazki yorulmuştur artık o makıne bir motor tamırı yaptırsan birak parca bulmayı abi bu motoru dagıtıp düzecek usta beş parmagı gecmez türkiyede nasıl alacaksın :farao::farao:(bu benim şahsı fikrım) yoksa yakışir sana abim tahmın edebiliyorum o makınedeki torkunu kuvveti altın da at gibi, kişner :queen::queen::queen::queen:

naked tipi olduğu için bu kadar güçlü makine rüzgar sorunu çok yaşar sürücü bence

Kocaman bir canavar.Türkiye'de kaç bin € olur Allah bilir!!!

okudum abi okumaz olurmuyum ama 18 yaşin daki nir makınede alınmazki yorulmuştur artık o makıne bir motor tamırı yaptırsan birak parca bulmayı abi bu motoru dagıtıp düzecek usta beş parmagı gecmez türkiyede nasıl alacaksın :farao::farao:(bu benim şahsı fikrım) yoksa yakışir sana abim tahmın edebiliyorum o makınedeki torkunu kuvveti altın da at gibi, kişner :queen::queen::queen::queen:
Valla öyle Alim...Kalkışı bile adamı ürpertiyordu.:mrgreen:
Ben birazda çaktım tabi manzarayı binerken..Yinede hafif bir gaz vermeyle
deli gibi oldu inan. :p.Boş alanda birkez gidip geldikten sonra kendi kendime "tövbee..tövbeee almam." dedim içimden ..:mrgreen:
Ama korkuyu hissettirmedim adama..Yada o bilmemezlikten geldi..:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vay vay vay keratalar neler yapmışlar böyle gerçekten çok hoş görünüyor,ne kadar olur fiyatı bunun acep pahalı yapmayında alalım birertane yaw mesela 40 50 bin ytl yapmayında sürümden kazanın:queen::queen::queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben oldum olası çok yakışıklı bulmuşumdur bu motoru.
İki üç kez dönüp dönüp baktığım nadir motorlardan biridir.
Ha alırmıyım?
Almam.
Ama garajımda bir tane olsun isterim.
tabii gönül isterse de cüzdan ister mi?:)

Devasa cüssesi ve kocaman motoruyla bana uygun bir alet değil bu.
Ama tuning için bir motosiklet alsam ilk bakacağım model de bu olur herhalde...:cat:

Bu arada Edy'nin yazdığı 0-400 metre zamanı gerçekse dehşet bişey olacak demektir.
Ben R1 ile 11 saniyenin altına hiç inemedim.
Bir kez Suzuki ile solda 10 gördüm ama sağında bir sürü rakam vardı.:p
Yani o da 11 sayılır.:pale:

Deneriz bunu da....:cat:
Yakında.........:bounce:

Bu makinadan çıkan sesi hiç bir spor model motosiklet çıkartamaz.Bizim mahallede vardı bitane adam gece işinden dönerken bütün mahalle camda çatışmamı çıktı diye bakıyor. Ciddiyim.

Çok değişik bir motor ancak bende oldum olası bu tarz motorları sevemedim.

Ağır cüsseleri, geniş olduklarından dolayı aralara girememeleri ve düşük gidon açısı bu motorlardan itiyo beni.

Türkiye'de pek çok kişi bilmez bu motoru. Ancak tüm dünyada efsaneleşmiş, büyük bir hayran kitlesine sahip, işi bilen kaşarlanmış eski motor tutkunlarının hemen hemen hepsinin gönlünde yatan, bambaşka bir motordur V-max. Safkan bir drag makinası, V4 motorun deli gücüne sahip, tam bir tork canavarı ve Yamaha' nın bu zamana kadar yapmış olduğu, gelmiş geçmiş en kalifiye motordur. Gerçekten de sorduğunuz zaman, V-Max' i ayrı bir yere koyarlar bilenler. Zaten Yamaha' nın sitesinden yapılan açıklamaya göre, ön sipariş usulüyle, dünyada belli sayıda üretilecekmiş V-Max. Herkese kısmet olmayacak, çok özel bir motor.

1999 modeline bindim gercekten yol canavarı ve basmaya korkuyordum öyle bir alet bu nasıldır bilemem ama görüntüsü yetiyo yaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar