2009 Ural Gear-Up Sahara

Tamamen yeni bir model üreten Rus Ural firması ürettiği limitli sayıda ki Gear-Up Sahara modeli ile göz doldurdu. Limitli sayıda üretilen Sahara 335 kilo ağırlığında. OHV, hava soğutmalı 749cc boxer twin motoru 40 bg ve 52Nm tork üretmekte ve araç 95km/s maksimum hıza çıkmakta.

ABD ‘ne sadece 18 adet gönderilen araç vergiler hariç 13,949 $ ‘a Ocak ayında satışa sunuldu. Rusya ‘da ki Irbit MotorWorks Fabrikasında üretilen Ural Gear-Up Sahara rengi ile bizlere sahra çöllerini andırıyor.

ural2.th.jpg

ural3.th.jpg

ural4.th.jpg

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Moderatör tarafında düzenlendi:
iyi guzelde :S cok pahali tork ve hp ye gore bide kullanim alani onemli ama buna birde kendi seleflerinde bakmak lazim geliyor...goruntu eski amac askeri kullanim saniyorum..

Selefleri 40 model BMW'lerdir.Hala aynı teknolojiyi kullanıyorlar.Tabiki kötü değil ama artık değiştirmeleri gerekiyor sanırım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Böyle albenili rus motoru görmedim, tam kolleksiyonluk.:cat:

meraklısına süper motor. eski bmw teknolojisi arıza vermez yolda bırkamaz 40 50 senelik motorlar yürüyor. artık buna da benim torunum biner

Sepete de şöyle havalı bir makinalı tüfek çok yakışır, şakası bir tarafa çok esaslı görünüyor doğrusu.

Sanki Pasta Ciladan Yeni Çıkmış Boyanmamış Bi Motor Gibi Duruyor Rengi.Zaten Bu Tip Motoroda anca Bu Renk Yakışır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teknık ozellıklerını bılıyormusunuz.

almıcaz napak hayalini bile kurmayak ozaman yaş 20 meslek ögrenci o tip bi motoru almak için bi 10 yıl lazım sonra yaş 30 şimdiden şafak saymaya başlıyak şafak kaç diyene; BU ŞAFAĞIN SONU YOK OĞLUM :farao:

mükemmel motosiklet. birisi getirsin artık şu uralları türkiye' ye. agzımın suyu akarak resimlerine bakmaktan sıkıldım.

13000 küsür dolar + vergiler , 3 tane fazer alırım daha iyi..yada o kadar meraklı isem gider klasik bmw alırım...sözüm çok zengin paradan yana sorunu olmayan adamlar için geçersizdir

13000 küsür dolar + vergiler , 3 tane fazer alırım daha iyi..yada o kadar meraklı isem gider klasik bmw alırım...sözüm çok zengin paradan yana sorunu olmayan adamlar için geçersizdir

bu özel ve sınırlı sayıda üretilen bir modeli. diğer standart modellerin fiyatları boyle olmaz diye düşünüyorum, ama araştırmaya da üşeniyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
çoğu çini cebinden cıkartır.
adamlar plastık malzeme kullanmıyorlar dırek metal parçalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar