2009 Suzuki Intruder M 1500

Tasarımı büyük kardeşi M 1800 ile benzer çizgiler gösteren M 1500, uzun ve oldukça alçak bir gezinti motosikleti. Alüminyum jantlar, benzin deposu ile gösterge paneli arası yerleştirilen panel, 1462 cc sıvı soğutmalı V-twin motoru ile karşımıza çıkan M 1500 328 kg ağırlığında.

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

getimagegs8xh9.jpg

getimagesu7ng6.jpg

getimagemr8mn4.jpg

getimagexk1ct2.jpg

getimageal9do3.jpg

getimagene2pu8.jpg

Kaynak:Moto Aktuel

Seri imalat bir motosiklet ancak bu kadar güzel olabilir.:cat:

Ellerine, emeğine sağlık ELINT.

Not: Yukarıdaki yorum SS tutkum muhafaza edilerek yapılmıştır.:p

Seri imalat bir motosiklet ancak bu kadar güzel olabilir.:cat:

Ellerine, emeğine sağlık ELINT.

Not: Yukarıdaki yorum SS tutkum muhafaza edilerek yapılmıştır.:p

Cruiser sevmememe rağmen bu motoru bende sevdim. Özellikle siyah olanı:)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
328 kilo aman yarabbim :) Bu teneke ile bi hafta sonunu garajda temizlik yaparak geçirebilir :)

Jantlar hariç heybetli ve ihtişamlı görünüyor..:)

Alüminyum Jantlar resmen ÇİNLİ kokuyor..:mrgreen:
.
.
54lmesh.jpg

Paylaşım için saol güzel motor hiç değilse 1800 alamayan arkadaşlar 1500 alır çünkü 1800 30.000 ytl civarında

Benzer derken, aynısı bu yahu...

Bir fark gören varsa bana da söylesin lütfen !

Namı diğar M109R ın bir küçük boyu işte. Ama sport cruiserlar benim pek tarzım değil. Yinede harika ötesi bir motor.

Bu arada CANT'lar çin malı motosiklete benziyor, ben bunu almam gibisinden mesajlarda çok abartılı bence. M109R Cruiser sınıfının en geniş arka tekerleğiine sahip. Gidip motosikleti yakından görmediyseniz pek yorum yapmayın bence. HEr tel cant her motosiklette aynımı duruyor. ben şimdi Harleyin cantına aynı çinli cantı desem olur. He bu cant intertruderin benzer modellerinde 2006dan beri kullanılıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç mi hiç tarzım değil.ama çok hoş görünüyor

harika bir teknoloji harikası..bazı arkadşlarımızın tarzı olmamasına rağmen çok hoşuma gitti demeleri bile herkesi kendisine hayran bıraktığının kanıtı..hele birde bizimgibi criuserden başka motor düşünemeyen arkadaşların hayranlığını düşüün artık..cantlar çin malı filan gibi durmuyor çok şık... tubbless lastikleri kullandığı için telli cant kullanmıyorlar zaten bu modelede telli gitmezdi..ama tr de satışı şimdilik yok fiat konusunu tartışmak yersiz..o kadar yeniki amerikan sitesinde bile fiatını koymamışlar..hoşca kalın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar