2009 S & T Comet Modelleri

kanuninin yeni modelleri gerçekten çok harika ve oturaklı fuarda bayagı inceledim.
o anda 8 milyarım olsaydı cometi veya gt 250 r alıcaktım :)

arkadaşlar s&t kanuni nin ankaradaki bayilerini bilen varmı sitesinde çıkmıyor.
önceden harita vardı şimdi link kırık gösteriyor.

ya arkadaşlar anlamak istemiyormusunuz yok sa anlıyamıyormusunuz.çözemedim mal aynı pazarlayan farklı.iş bukadar ya.üretim aynı fabrikada yapılıyor.bu kadar yaaaaaaaaaaaaaa.bitsin artık ba saçma tartışma ya heryerde aynı olay

ewt arkadaşlar motor aynı. sadece ismi farklı. ismi farklı diye kalitesi farklı olacak diye bişey yok. şahsen ben kore malına güveniyorum ve st gv250 almayı düşünüyorum.

Hyosung Model ismidir.. S&T firmanın adı.. Hyosung'un Türkiye distribütörlüğünü 2007 senesine kadar Global motor yapmıştır.. S&T firması 2008'de Global motorla mahkemelik olmuş ve distribütörlük hakkını Kanuniye vermiştir.. Olay mahkemelik olduğu için Hyosung motorlarını (2008'den sonra) Türkiye aynı isimle getiremeyeceğinden dolayı isim değiştirerek yani S&T Kanuni adı altında satmaya başlamıştır.. Bu motorlar mahkemelik olay olmasaydı 2008 yılındada Kanuni distribütörlüğünde Hyosung adı altında satılacaktı..

Sonuç= Çakma olan bişey yok..

güzel acıklamaşsın. tebrik ederim.
bazıları artık anlar inşaalllah..

sensin çakma:queen::queen::queen:

güzeldi:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
acaba bunun kuyruk takımı 6-7-8 model hyolara uyarmı.uyarsa nerden bulucaz??bilgisi olan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar