2009 ösym yerleştime sonuçları açıklandı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Girmedim ki :p :queen:

Kastamonu üniversitesi :) inşaat 2 senelık ama merkez bızım koye uzak bakalım napcaz :)

Bilgisayar programcılığında okuyanlar genelde zor bi bölüm olduğunu söylerlerdi ama çalışmadıkları içinde zor gelmiş olabilir.Çalışıp okumak zor olur belki ama istedikten sonra yaparsın.
Harçlara gelince üniversite harçları diye ara çıkıyo bişeyler.713 lira olan harcın %8 zamlandığı yazıyo.Yakında doğrusunu öğrenirsin zaten.

Niye ki hocam ?

Üni olsun diyorum ama , akşam olmasıda güzel , gündüz çalışırım.

Ayırca ücretleri nerden öğrenebilirim ?

Ha 2 senelik muğla programlama ha lise mezunu kalmışsın marmara itü odtü gibi bi uni olsa bi nebze kabul görürsün ileride ama orda geçen 2 senene yazık olur ettiğin masrafa yazık olur ordaki ortamı biliyorum gitme..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:56 PM ----------

Eskişehir Anadolu üni Türk dili ve edebiyatı :wiinkk:

Hayırlı olsun hacu.. :cat:

Ha 2 senelik muğla programlama ha lise mezunu kalmışsın marmara itü odtü gibi bi uni olsa bi nebze kabul görürsün ileride ama orda geçen 2 senene yazık olur ettiğin masrafa yazık olur ordaki ortamı biliyorum gitme..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:56 PM ----------

Hayırlı olsun hacu.. :cat:

Neden öyle diyosun ki benim abimde bilgisayar programcılığından mezun.Gittiği üniversite de çokta iyi bi yer değildi ama şimdi iyi bi mesleği var.Eğer lise mezunu olsaydı giremezdi o işe.Muğlanın ortamını falan bilmiyorum ama sonuçta elinde bi diploması olur.He ben tekrar girerim daha iyi bi yeri kazanırım derse orasını bilemem.

Neden öyle diyosun ki benim abimde bilgisayar programcılığından mezun.Gittiği üniversite de çokta iyi bi yer değildi ama şimdi iyi bi mesleği var.Eğer lise mezunu olsaydı giremezdi o işe.Muğlanın ortamını falan bilmiyorum ama sonuçta elinde bi diploması olur.He ben tekrar girerim daha iyi bi yeri kazanırım derse orasını bilemem.

Burasını kastettim .. Abine gelince istisna olmuş kaideyi bozmaz...:wiinkk:

Serhatekinci kardeşimiz de evelki gün beni aradı ege istatistik bölümünü kazanmış..
Hepinizi tebrik ediyorum :rendeer:

Teknoali kardesim hayırlı olsun. Sen gitme diyenlere bakma. En kötü üniversite mezunu en iyi lise mezunundan iyidir. İs bulamazsın diye birsey yok. Hersey sana bağlı. ODTÜ mezunu olup da yıllarca işsiz gezen arkadasım Da var. 2 yıllık bitirip de çok güzel ısı olanda var. İllaki İTÜ ODTÜ Boğaziçi olmasına gerek yok.. Ayrıca bizim milletimiz boş konuşmayı sever. Sen kimseye aldırış etme

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar