2009 Motodrag Yarışları Akhisar'da!

Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Yeşil, 21-22 Haziran'da Ödemiş'te yapılması planlanan 2009 yılı resmi Motodrag Yarışları 4. Ayağı'nın Manisa'nın Akhisar ilçesine alındığını bildirdi.
Yeşil yaptığı açıklamada, bu yıl Motodrag Yarışları'nın üçünün Ödemiş'te düzenlenmesinin planlandığını, ancak pistte oluşan bir kasis nedeniyle 21-22 Haziran'daki etabın Akhisar'a alınmasının kararlaştırıldığını belirtti.

Mehmet Yeşil, şu bilgiyi verdi:
''Pist alanında asfalt kaplaması gerekiyordu. Konuyu Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin'e ilettik. Asfaltın 5 Temmuz'daki yarışa yetiştirilebileceği ifade edildi. Biz de durumu federasyona aktardık. Konya'daki toplantıda, Motodrag Yarışı 4. Ayağı'nın Akhisar'a alınmasına karar verildi. 5 Temmuz'da Akhisar'da yapılacak olan Motodrag yarışları da Ödemiş'e alındı. Pistimizin özel asfaltı tamamlandığında, yarışları 5 Temmuz'da Ödemiş'te gerçekleştireceğiz.''

Ajans Spor

Ekli dosyalar

• 2191505.jpg
    2191505.jpg
    14.8 KB · Görüntüleme: 4,321
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bütün Etkinlikler İstanbul'dan Uzakta :S Nasıl İş Bu Anlamadım. :pr:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
belki giderim kardeşim akhisarda oturuyor onuda görmüş olurum

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende gidecem draglara ama saat kacta ve akisarin neresinde ?

amelyatmdan dolayı olusan yaram gecerse gitmeyi planlıyorum izmirden topluca gidilebilir.

eski akhisarlı sayılırım 7 yılım orda gecti :cherry:

Bütün Etkinlikler İstanbul'dan Uzakta :S Nasıl İş Bu Anlamadım. :pr:

Türkiye sadece İstanbul'dan ibaret değil :) Bazı etkinliklerin diğer illerde yapılmasına sevinmeliyiz, ülkemizde kalkınması gereken şehirler, bölgeler ve Türkiye'nin her yerinde motosiklet tutkunları var unutmayalım :rendeer:

Türkiye sadece İstanbul'dan ibaret değil :) Bazı etkinliklerin diğer illerde yapılmasına sevinmeliyiz, ülkemizde kalkınması gereken şehirler, bölgeler ve Türkiye'nin her yerinde motosiklet tutkunları var unutmayalım :rendeer:

:cat: süpersin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 PM ----------

üç, dört saatlik yol olsa bende giderdim valla

Bildiğim kadarı ile akhisar belediyesi bu işi sahiplenmişti. Sonuçta dedikleri gibi Dünya istanbul değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar