vurmuşlardır kazası vardır yoksa 2011 model 10.400km deki motoru 3.500tl ye filan verirdi adam nie 3.200tl versin

---------- Post added at 07:37 ---------- Previous post was at 07:33 ----------
ya arkadaşım öle bi diyosunki görende cbf i dönmüyor sanıcak hiç ben cbf150 den gt250r geçtim inan cbf150 oynar başlıklı gibiymiş şuanki motor hiç dönmüyor anlatmak istediğim cbf150 trafikte çok iyi bi şekilde kıvrak öle anlattığın gibi bi durum yok tekrar söliyroum cbf150 trafikte çok kıvrak zaten commuter böle olması gerekir
işte kazası vergisi sigortası dediğin gibi 3600e getiriyor motosikleti,
@crxforever
ybrın daha ince-daha hafif olması ve gidon açısının daha geniş olması sebebiyle manevra kabiliyeti artıyor. Ona bakılırsa bisiklet daha kısa ve daha ince haliyle daha fazla manevra kabiliyeti var. Ayrıca cbfin gidonu daha hafif.
Benim tek katıldığım yanı cbf daha nazik evet. Sürekli sıkıştırılıp dip gaz ya da redline da gidince motosikletin anası ağlıyor

yağ eksiltmesinden tut egzantrik sesine envai çeşit sıkıntı oluyor.
Velhasıl kelam tek kişi bineceksiniz, redline seviyorsanız yamaha alın, sakin karakterli biriyseniz, daha rahat daha dengeli ve konforlu bir motosiklet istiyorsanız cbf alın. (ikisininde yansanayii parça fiyatları hemen hemen aynı)