2009 Çin Uluslararası Motosiklet Fuarı

Çin motosiklet endüstrisi, 2009 Çin Uluslararası Motosiklet Fuarı CIMA ‘yı tamamladı.

Çin Chongqing ‘de yapılan fuar 8. yılında geçen yılın 4 katı büyüklüğünde yapıldı.

333 katılımcı, 27 motosiklet firması, yaklaşık 100 tanesi yeni 1000 model ile ilgiyi üzerine çeken fuarla beraber en çok konuşulan Çin motosiklet endüstrisi dünya pazarındaki yeri. Motorcycle.com ‘un 10 maddede topladığı ilgi çekici rakamlar şöyle:

1. Çin ‘de 130 taneden daha fazla motosiklet üreticisi var.
2. Chongqing ‘de ki üreticiler 10 milyon ünite üretmiş.
3. 23 Çin ‘li OEM ‘in her biri 100.000 üniteden fazla üretim yapıyor.
4. 12 üretici yılda 500,000 üniteden fazla araç üretiyor.
5. En az 5 üretici yılda 1 milyon ünite araç üretiyor, 4 tanesi Chongqing ‘de.
6. Çin 2008 yılında 27.5 milyon araç üretmiş, nerdeyse dünya üretiminin yarısı.
7. Çin motosiklet üretiminde Japonya ‘yı geride bırakmış.
8. 15 milyondan fazla ünite araç Çin ‘de satılıyor.
9. Çin üretiminin 20% ’sinden azı yabancı pazarlara gidiyor.
10. Çin üretimi araçlar bu pazarlarda firmalar tarafından değişik isimler altında pazarlanıyor.

Video ve fotoğraflar için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• 4china1002.jpg
    4china1002.jpg
    19.7 KB · Görüntüleme: 10,973
valla kendım bır tekstıl uretıcısı olarak içim acıyor ya başarıya ulaşmak calışmakla olur uretmekle olur bu ülke üretemıyor ya sırtımızda kambur cok valla bu cınlıler bangır bangır gelıyorlar bunlar dev olurlarsa amerıkadan daha acımasız dırlar neyse bu sene bızım istanbul motosıklet fuarında bu sene yenılıkler cok olacak gıbı inşallah mılletınde alım gucu olur

mib

Çin motosiklet endüstrisi, 2009 Çin Uluslararası Motosiklet Fuarı CIMA ‘yı tamamladı.

Çin Chongqing ‘de yapılan fuar 8. yılında geçen yılın 4 katı büyüklüğünde yapıldı.

333 katılımcı, 27 motosiklet firması, yaklaşık 100 tanesi yeni 1000 model ile ilgiyi üzerine çeken fuarla beraber en çok konuşulan Çin motosiklet endüstrisi dünya pazarındaki yeri. Motorcycle.com ‘un 10 maddede topladığı ilgi çekici rakamlar şöyle:

1. Çin ‘de 130 taneden daha fazla motosiklet üreticisi var.
2. Chongqing ‘de ki üreticiler 10 milyon ünite üretmiş.
3. 23 Çin ‘li OEM ‘in her biri 100.000 üniteden fazla üretim yapıyor.
4. 12 üretici yılda 500,000 üniteden fazla araç üretiyor.
5. En az 5 üretici yılda 1 milyon ünite araç üretiyor, 4 tanesi Chongqing ‘de.
6. Çin 2008 yılında 27.5 milyon araç üretmiş, nerdeyse dünya üretiminin yarısı.
7. Çin motosiklet üretiminde Japonya ‘yı geride bırakmış.
8. 15 milyondan fazla ünite araç Çin ‘de satılıyor.
9. Çin üretiminin 20% ’sinden azı yabancı pazarlara gidiyor.
10. Çin üretimi araçlar bu pazarlarda firmalar tarafından değişik isimler altında pazarlanıyor.

Video ve fotoğraflar için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

rakamlar herşeyi açık saçık ortaya seriyor.Çalışma üretmek için olmalı üretim düşünülmüyorsa çalışmanın anlamı olmuyor

çinli minli diye kötülüyoruz ama işin en acıklı tarafı biz Türkler onlar kadar olupda bir tane bile motosiklet üretemiyoruz:farao: suç çin mallarında değil,onları getiren ve getirten ahlaksızlardadır:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 PM ----------

resimlere bakarken bakın neler buldum:)

bu benim motosikletim

buda sanırım abisi :mrgreen:

bunlarda benzerleri :queen:

eeee biz değil bizi çinliye muhtaç edenler utansın:farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bizimkiler de ellerinden gelen desteği veriyorlar sağolsunlar en başta devlete sırtını dayamış kanuni olmak üzere..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar