bu kmler bu motor için hayal konuştuğumuz motorun 125cc bi supersport olduğunu unutuyorsunuz japon sağlamlığı japon sağlamlığı diyorsunuz da 1200lük super tenereyle bu 125cc aynı parçaları aynı işçiliği olmuyor 125cc bi cupın bi commuter farklı çalışıyor 125cc supersport farklı çalışıyor bu kadarı artık bi japon yalama oluyor gerçekten
Hocam kanırta kanırta gidersen zaten 125cc bir bloktan ne beklenır kı. 15- 20bın km sonra bye bye. Ve burada sürücünün kilosu vs de devreye giriyor.
süpersport görünümlü makine hocam süpersport gidişi yok zaten

karenaj marenaj eklenmiş bir makine.
Kaldi ki 100k km yapmış bir blok zaten yenilenmeye selam verıyordur. 100k km de al sorun olmaz anlamında söylenmiş bir mesaj atmadım.
CBR250 motosıkletım de var benım şuan da 140k kmde 120 bınde motor yapıldı. (asla ve asla nazik kullanılmadı bu 120k kmde. )
Ben eziyet edilmiş bir CBR250 den bahsediyorum bu arada. bu kullanıma tarzına bir çinli makinenin kalbi dayanamaz ya
Hali hazırda Tracer9gt+, Tracer 900, CBR250 ve 50cc makine sahibiyim zaten. Hepsi duruyor.
Bir blok nasıl yapılmış vs sizin de dediğiniz kadar hakimim. Japon yalama lafı olmamış ama reis.
Çinli almam demiyorum zaten sosyal medya soğutuyor dedim.