2008 yamaha yzf r125

Motosikleti
arora jaguar 125
50k km r125 alınır mı motorun ağır bakımları yapılmış lastikler vs 0 yinede tercih etmeli miyim? 100k km yapmış sorunsuz kullananlar var sizce kmyi dert edeyimmi? parça pahalılı bulunamazlığı şöyle böyle demenize gerek yok tek merağım motor mekanik çok sıkıntı çıkarır mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

motosiklet sende kaçıncı el olacak? eski sahib/i/leri nasıl kullanmış?, periyodik bakım?, tramer bilgisi? kararı belirler. bu soruların yanına ☑️ atabiliyorsan neden alınmasın. her malın bir alıcısı vardır.

sen, düzyol gazcımısın, virajcımısın, tekercimisin, cafe önü motorcumusun, neden r125?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Alınmaz. ağır bakım dedikleri ne? ne yapmışlar? zincir dişli değiştiren, fren balatası yenileyen buna "ağır bakım" diyor.

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
sende patlarsa başını ağrıtır. mantıklı seçeneklere yönelmek daha sağlıklı olabilir.

Şehir içi için ufak tefek birşey bakıyorum (125cc - 250cc) ama fiyatlar ve kalite insanın satın almasına engel oluyor.
Niyetim sıfır km değil de temiz bir japon almak ama fiyatlar ohohohooo yani hocam.

Daha önce çinli, hintli kullanmadım ama sosyal medya sağolsun iyice soğutuyor. Tam diyorum bir bakayım ilanlara sonra diyorum bir şey olacak 1 sene parça arayacağız.
He çok hoş ben Yamaha'da 3 ay sis farı beklemiş insanım (montaj ücreti dahil peşin ödenmiş ürün.)

Gönlüm cbf150 den yana ama abs olmaması işleri değiştiriyor (eşime de kullandıracağım abs önemli)

neyse biz şimdilik uzun yol viraj miraj idare edelim :))

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
100k km yapmış sorunsuz kullananlar mı var

tamam bazen ben de bazı motorlara aşık oluyorum kendimi kandırıyorum almak için bahaneler buluyorum da bu kadar da değil be

tamam bazen ben de bazı motorlara aşık oluyorum kendimi kandırıyorum almak için bahaneler buluyorum da bu kadar da değil be
Kişiye göre değişir hocam ya. Kullanım ve bakım yapma şekline göre bu km'ler hayal değil. Gayet normal. Asya ülkelerinde Yamaha'nın 125cc leri hala sokaklarda ve blok aynı zaten genellıkle.

Çinli üreiciler ağır darbe yapsa da hala Japon dedin mi bir kalite akla gelıyor (sağlamlık).
Genel olarak daha iyiye gidiyorlar ama bakalım göreceğiz.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Kişiye göre değişir hocam ya. Kullanım ve bakım yapma şekline göre bu km'ler hayal değil. Gayet normal. Asya ülkelerinde Yamaha'nın 125cc leri hala sokaklarda ve blok aynı zaten genellıkle.

Çinli üreiciler ağır darbe yapsa da hala Japon dedin mi bir kalite akla gelıyor (sağlamlık).
Genel olarak daha iyiye gidiyorlar ama bakalım göreceğiz.
bu kmler bu motor için hayal konuştuğumuz motorun 125cc bi supersport olduğunu unutuyorsunuz japon sağlamlığı japon sağlamlığı diyorsunuz da 1200lük super tenereyle bu 125cc aynı parçaları aynı işçiliği olmuyor 125cc bi cupın bi commuter farklı çalışıyor 125cc supersport farklı çalışıyor bu kadarı artık bi japon yalama oluyor gerçekten

bu kmler bu motor için hayal konuştuğumuz motorun 125cc bi supersport olduğunu unutuyorsunuz japon sağlamlığı japon sağlamlığı diyorsunuz da 1200lük super tenereyle bu 125cc aynı parçaları aynı işçiliği olmuyor 125cc bi cupın bi commuter farklı çalışıyor 125cc supersport farklı çalışıyor bu kadarı artık bi japon yalama oluyor gerçekten
Hocam kanırta kanırta gidersen zaten 125cc bir bloktan ne beklenır kı. 15- 20bın km sonra bye bye. Ve burada sürücünün kilosu vs de devreye giriyor.
süpersport görünümlü makine hocam süpersport gidişi yok zaten :) karenaj marenaj eklenmiş bir makine.
Kaldi ki 100k km yapmış bir blok zaten yenilenmeye selam verıyordur. 100k km de al sorun olmaz anlamında söylenmiş bir mesaj atmadım.

CBR250 motosıkletım de var benım şuan da 140k kmde 120 bınde motor yapıldı. (asla ve asla nazik kullanılmadı bu 120k kmde. )
Ben eziyet edilmiş bir CBR250 den bahsediyorum bu arada. bu kullanıma tarzına bir çinli makinenin kalbi dayanamaz ya :)

Hali hazırda Tracer9gt+, Tracer 900, CBR250 ve 50cc makine sahibiyim zaten. Hepsi duruyor. :)
Bir blok nasıl yapılmış vs sizin de dediğiniz kadar hakimim. Japon yalama lafı olmamış ama reis.
Çinli almam demiyorum zaten sosyal medya soğutuyor dedim.

Motosikleti
arora jaguar 125

ahahshsshhd valla öyle nolursa olsun alacam herhalde elimde patlarsa patlasın 😜

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar