- Konu Yazar
iyi günler arkadaşlar 2008 yamaha r1 var bir hafta önce yolda giderken hafif tekleme yaptı makina benzin deposunda pislik olabilecegini uzun süre yattıgından düşündün makinayı ilk olarak tazyikli su vurmadan yıkadım.daha sonra kuruladıktan sonra ertesi gün hava filtresi dahil depoyu güzelcene temizledim depo ve hava filtresi kuruduktan sonra yerine taktım.bir gün sonra aldığım dört adet bujiyi değistirdim. motoru komple topladım.bir sonra ki gün benzinini koyup çalıştırmak istedim çalışmadı marş basıyor gıv gıv deyip bir türlü çalışmadı akü zayıflama başladığında bir aküyle aktarma yaptım gene çalışmadı acaba benim bujilerdemi diye sorun eski çıkardıgım bujileri yerine takıp denedim gene gıv gıv çalışmadı ne gibi önerileriniz olabilir
kontak anahtarını açınca hiç bir arıza kodu yok benzin pompası benzın pompalıyor hortumu çıkarıp baktım tiz seside geliyor ayaklık müşiri olabilir diye boş viteste ayaklığı kapattım hatta debriyajı sıkarak denedim ama çalışmadı.egzosu kokladım çiğ mazot kokusu geliyor ama çalışma yok önerileriniz nedir ben en son aşamaya kadar herseyi denedikten sonra ustaya götürmak istiyorum.en son yardım konusu pendikteyim bu çevrede gerçek racing motordan anlayan biri varsa isim ve tel yardımlarınız için teşekkürederim saygılar
kontak anahtarını açınca hiç bir arıza kodu yok benzin pompası benzın pompalıyor hortumu çıkarıp baktım tiz seside geliyor ayaklık müşiri olabilir diye boş viteste ayaklığı kapattım hatta debriyajı sıkarak denedim ama çalışmadı.egzosu kokladım çiğ mazot kokusu geliyor ama çalışma yok önerileriniz nedir ben en son aşamaya kadar herseyi denedikten sonra ustaya götürmak istiyorum.en son yardım konusu pendikteyim bu çevrede gerçek racing motordan anlayan biri varsa isim ve tel yardımlarınız için teşekkürederim saygılar