2008 Model Honda CRB 600 RR Hannspree - Levent

Merhaba Arkadaşlar;

5 Mayıs 2015 tarihinde Levent - Yapı Kredi Plaza önünden gündüz saat 12:30 civarı çalınmıştır. Motorum çalındıktan 7-8 gün sonra Emniyetin yaptığı operasyon ile birlikte 20 civarı hırsızlık şüphelisi içeri alındı. Benim tahminim, motorumu çalan kişiler de içeri alındıysa motoru parçalayacak kadar vakitleri olmamıştır. Normal şartlar altında zaten motoru 5-6 gün kadar bir otoparka çekip GPS var mı yok mu gibilerinden bekletiyorlarmış. Bu durumu da göz önünde bulundurunca aklıma gelen ihtimaller aşağıdaki gibidir;

Olası ihtimaller:
- Motor çalındıktan hemen sonra bırakıldığı otoparkta yatıyor olabilir.
- Motor 3-5 gün sonra alınarak bir depoya bırakılmış ve halen o depoda yatıyor olabilir.
- Aklıma gelen son ihtimal.. Bir şekilde polis tarafından bulundu ve bir yediemine çekildi. Motor/Şase numarası ve Plaka, hırsızlar tarafından yok edilmiş ise bana ulaşabilecekleri bir iz olmadığı için ulaşılamıyor.

Honda CBR 600RR Hannspree
Model: 2008
Plaka: 16UT356

Belirgin özellikler:
Depo Grenajının Sağ üst tarafında derin çizik bulunuyor.
Arka orjinal plakalık kesik, katlanır plakalık mevcut.
Karbon motor koruma kapakları mevcut, sağ taraftaki kapak yatmadan dolayı çizik.

Motoru bulan, yerini söyleyen arkadaşa ödül verilecektir. Yalnız, bu işin de dolandırıcılığını yapan çakallar(motorun bizde diyerek çalınan insanları dolandırmaya çalışan çakallar) gereksiz yere irtibata geçmesinler.

Telefon Numaram: 0536 635 84 27

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

İyi forumlar.

3DWhE4.jpg

b6Cvin.jpg

rJNtnC.jpg

IMOPE3.jpg

2xAYup.jpg

GEÇMİŞ OLSUN BENIMDE 2006 MODEL 600F ÇALINDI 2 HAFTA OLDU AMA HALA HABER FALAN YOK VE ARTIK PEK GELICEGINIDE SANMIYORUM .İHTİMAL OLARAK CALDIKDAN SONRA YAKINLARDA BIR YERE GOTUYOLAR DIYE DUSUNUYORUM ACIKCASI BENDE CUNKU BIR POLIS MEMURU DAHA OLE DEMISTI BIR KAC GUN BEKLETIYOLAR BIR YERDE DIYE SONRA ALIP PARCALIYOLAR

Teşekkür ederim arkadaşlar. Aykut.. Allah sabır versin kardeşim. Ümidini kesmen için henüz erken, motorun çalındığı yere yakın olan avm ve site otoparklarına bak. Bir umut, belki denk gelir, çıkar. Yakınındaki yedieminlere de bakmayı unutma. Umarım bulunur bir şekilde.

Geçmiş olsun.Plazanın önünden nasıl çalınmış yahu? Yapı Kredi Plazada çalışıyorum her taraf motor kaynıyor ne kilitleri var ne başka bir korumaları.Umarım bulunur.

5 mayıs da çalınan motor için neden bugun konu açtınız anlayamadım.
Sıcağı sıcağına verseniz dediğiniz gibi otopark.. depo vs belki görülürdü.

Bu motosiklet hırsızlarını varya...
Geçmiş olsun umarım bulabilirsiniz motosikletinizi

Allah sabır versin. O hırsızlarında Allah belasını versin.Bence asıl sorun yedek parçada orjinali yerine ucuz çıkma parçaya kaçılması.Hatırladığım kadarıyla daha 1 ay önce bir arkadaşımızın cbr 125 çalınmış ve ertesi gün grenaj ve göstergeleri sökülmüş bi biçimde bulunmuştu sanırım.Ve dikkatinizi çektimi bilmem ama çalınan motorlar genelde Türkiye'de en çok kullanılan motorlar.Zorla adama MV Agusta aldıracaklar :pl:

Selam Arkadaşlar. Konu Günceldir.. Bulan, yerini söyleyen arkadaşlara ödül verilecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar