2008 Hyosung GT 650X

suna buna ona benzesede guzel olmus ya ınsallah rx 125 sm gıbı ulkemıze getırmemezlık yapmazlar yada elımızde yok dıyerek tam sunu alcam dıye karar veren arkadasları yarı yolda bırakmazlar :pr::pr::pr:

Motorun arka tarafina uzun boylu biri otursa acaba ne olur.Bayrak diregi gibi sallanir adam.Bide cok saglam motor degil.Gorunusune bakarsan muhtesem aynen aprilla.Kirmizisida italyan atesini yani Ducatiyi.Genede cok haksizlik etmim elin korelileri bile neler yapiyo_Of of bizde hala bole eski motorlari taklitle yetiniyoz...:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
enfes olmuş hornet kava rn5 hyosung stili herşey var süper ellerine sağlık:rendeer:

Seneye alınır ancak ; 1 sene gecikmeli geliyor Tr ye (fiyatı da 15 bin civarı olur sanırım :p)

kasa 600 hornet tarzı olmuş. fiyat 15 bin civarı olacaksa bence o fiyata değmez. akine guzel duruyor ama.

bence genel görünüş iyi .Ancak motor olayında bir değişiklik yok.Gerçi yapılacak bir değişikliğin maliyeti fiyatlara yansıyınca rakamlar yükselecek ve hyosung alternatif olmaktan çıkacak.(enjeksiyonlu sisteme geçmeleri + dır)Biraza ön yargılımıyız,bu motorun üstünde bir japon markası yazılı olsaydı aynı tepkiyi alırmıydı?Ama sanırım şuda bir gerçekki hyosung da tıpkı fiat gibi üst sınıflarda asla mücedale edemeyecek gibi.

yav hyosung un muğlada krankını bozan 4 motor oldu arkadaşlar. tabşi benim bildiğim bilmediklerim de olabilir ben marmaristeyim gözünüzü seviym bu firmaya prim vermeyin. suzukini eski kalıplarını kullanıyor genelde adamlar biri yazmış yukarda suzuki ile geliştiriyorlar diye. nerde geliştirecek suzuki gibi bir devin 10 sene önce kullandığı atık kalıpları kullanıyor mesela gt 250 nin şasesi suzuki gs 500 olup suzuki bu şasesyi 1989 da üretti ilk gs 500 89 modeldir.durum şu ki çinliden 2 kalite üstün ama japondan 4 kalite düşük kabul etmek gerekiyor. yani daha çok yolu var önünde

surucu selesı ne kadar gusel olmus yahu benım cok hosuma gıttı...

evet çok sert hatları olmuş çok daha iyi görünümde artçının olduğu yerde daha yukarda duruyor gt .. r serisine göre
göstergede hoşuma gitti bakalım 2009 kanunilerde buna benzer yenilik yapılacakmı o monoton eski dijital gösterge yerine güzel olurdu :cat:

sahibindene ilan koymuşlar 2009 nisan diye
buda linki
http://www.sahibinden.com/hyosung_gt_650_xWQQaXQQ11335642WQQpXQQdisplayitem

ben bu tip ön farları nedense sevmiyorum ve daha farklı olabilirdi sonradan ekleme gibi olmuş.

tam metropol motoru oLmuş =) çok hoşuma gitti ama bişeyLer eksik gibi evet =) biz tamamLasak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar