2008 1400 cc Hayabusamı geliyor...

gsxr1400.jpg
Yazılı ve görsel çeşitli yayın organlarında bu aralar Suzukinin 2008 yılı için piyasaya süreceği Hayabusanın motor hacmini 1400 cc yükselteceği iddaları sıkça dolaşmaya başladı.Euro (3) egzoz normlarını karşılayacak bir katalik konvertöre sahip motosikletin 195 bhp motor gücüne sahip olacağı daha hafif bir gidon sistemi tasarlandığı aerodinamisinin çok daha iyi bir hale getirildiği iddalar arasında...Kawasaki ZZR 1400 yanıt gelecekmi hep birlikte göreceğiz...

spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif

Alıntı:
http://motocykel.sk/clanok.php?id=221
Alıntı:
http://www.raptorsandrockets.com/News/2007_Suzuki.htm
Alıntı:
http://www.motards-online.com/n1_299_2007-Suzuki-GSX1400R-Hayabusa.html

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bu haberde olduğu gibi bir söylenti ortaya atılıyor, herkes bunu konuşuyor. Biride photoshop kullanarak yukarıdaki gibi fotoğraf hazırlıyor.:) Suzukinin böyle bir motosiklet çıkartacağı kesin bir haber değil şimdilik sadece söylentiden ibaret.

Yukarıdaki fotoğrafı hazırlayan arkadaş Hugo van Waaijen adın biri. MOTORCYCLE COMPUTER GRAPHICS

Hazırladığı modellerden bazıları

KTM KTM Duke 3
V2_ktm_duke3_690_arti_01.jpg

Yamaha Fz1 - TDM karışımı
NewsImage_7514112006121642.jpg

Hayabusanın cc yükselterek kawasaki ye yanıt vermesini gereksiz buluyorum.Zaten kendini ispatlamış bir model..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fren disklerine bittim abi yafff şimdi koskaca motorda bi diskimi gördün diyeceniz ne bilem benimde öyle manyak taraflarım var:p

FZ1 in ön diski çok ilginç olmuş,yeni tasarıma hayran kaldım.Tabi bilgisayar bu,her şey yapılabilir ama mühendislik açısından doğru mu?

Hayabusa zaten son nokta...daha da abartmanın gereği yok diye düşünüyorum

hayabusamı? bu motor bizim türkiyeye 3 numara büyük gelir.Bu motoru istanbulda vaya bizim adapazarında sürdüğümü düşünemiyorum bile.heralde herkes önünde saygıyla eğilip yol verirlerdi.gören herkes bana bakardı(gerçi ben bunu commuterlede beceriyorum istemesemde karizma diyoruz biz buna:) )

Elime bitane geçmişti ama cesaret edip almadım kendime güvenmiyorum öle böle bi makina değil ki bu:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fotoğraflardan anlaşıldığına göre Hayabusa'nın ön ve arkaya ABS fren sistemi de konmuş. Bakalım gerçeği nasıl olacak.

gelsin bakalımnasıl bişe :queen:
fyatıda tuzlılıktan yenmez yemede seyret olur:queen:

türkiye 1300 cc ye alışamadan 1400 cc gelıyor bakalım türkiyede sürebilecek cesaretliler kimler :)

alırız alırız hele bi çıksın piyasaya sesini duyam onuda alırız :mrgreen:

ewwet butun dunya bunu konusuyo zeten serı uretım en hızlı motor unvanını agustaya kaptırdıgında boyle bı soylentı vardı:queen::queen::queen:

aslında tam zamanında bıdahakı sene hayabusa almayı dusunuyodum ama fıyatı kım bılır nekadar olcak

Son düzenleme:
arkadaşlar hayabusayı bu kadar abartmayın lütfen. 600 cc'lik bir makinadan daha adam akıllı bir makina 600 RR dan çekının hayabusadan korkmayın. ama unutmadan alt limitlerde, kalkışlarda, virajlarda ama top speed kesinlikle apayrı bir konu bunuda karıştırmayalım. sonuçta hayabusa rüştünü ispatlamış bir makina neden 1400 cc çıkarsınki. ama yeni bir imaj hiç fena olmazdı bence heleki bu 2007 leri hiç beğenmedim ben açıkçası... soft olmuş

mysugar soyledıklerın konu dısı burda yenı cıkacak bır model konusuluyo hem hayabusanın vırajlardan cok ıyı oldugunu soyleyen yok ama her hayabusa dusmanı bunu soyluyo bıde kalkıslarda kotu demıssın bu aracın vırajlarda kotu olmasının nedenı drag motoru olması:pr::pr:

bilmiyorum bu hayabusadan ne anlıyorsunuz? çok kaba bir motor göze de hitap etmiyor tamam güçlü olmasına güçlü ama zaten yollarımız düzgün değil! biraz zerafet olsa güzel olabilir ama gözüme çok kaba geliyoo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar