İzlediğimm yol güzergahı arkadaşlarrr....harita ilee uğraşamadımm dahaa sonraaa....
İzmir turgutlu ahmetli turgutlu armutlu torbalı selçuk ortaklar germencik incirliova aydın çine yatağan muğla ula marmaris köyceğiz ortaca fethiye ölüdeniz kemer saklıkent kalkan kaş kekova (üçağız köyü) kale finike kumluca altınyaka kemer antalya düden şelalesi kurşunlu şelalesi perge serik aspendos manavgat manavgat şelalesi oymapınar hidro elektrik barajı alanya gazipaşa anamur. yarında kısmetseee konyaaaa....görüşmekk üzere...
Anamur, bozyazı, aydıncık, gülnar, mut, sertavul, karaman, kazımkarabekir, konya, kadınhanı, ılgın, akşehir, sultandağı, çay, afyon, banaz, uşak, kula, salihli, ahmetli.
Kaldığım yerlerle ilgili bilgileri istemiştiniz arkadaşlar.
MARMARİS
günlücede marmarise yaklaşık 5km. PEKUZ camping kalış ücretim 10 ytl. restaurantı barı güzel denize sıfır karşınızda marmaris mükemmel...

Pekuz Camping Aktas Mevkii / Marmaris Tel: (252) 413 10 61
ÖLÜDENİZ
sugar beach club 7 YTL.ye kaldım arkadaşlar denize sıfır merkeze 5dk. yürüyüş mesafesinde restaurantı barı çok güzelll...
Oludeniz Caddesi No:20 Oludeniz /Turkiye
Tel: +90 252 617 00 48 - 617 02 81 - 617 02 78
Fax : +90 252 671 07
KAŞ
Kaş camping denize sıfır iskelesi var harika kayalıkların üzerine kurulmuş restaurantı barı harika zeytinliğin içinde 12.5ytl. ücret güzel ne dieeyimm...
Yaşar Yazıcı Cad. 0.242.8361050
ANTALYA
Denizer camping denize yürüyerek 20dk. mesafede antalya kemer yolu üzerinde sarısu kenarında çok güzel restaurantı canlı müzik havuzu ve gerçekten görülmeye değer huzur verici bir ortam kalış ücreti 10 ytl.
Kemer yolu BP Yanı Yeni Liman Arkası 0.242.2590874
ANAMUR
denize sıfır campda yemek yiyecek bir yer ben gittiğimde yoktu ama normalde oluyormuş. yinede problem yaşamadım hemen yolun karşısında (mamure kalesi karşısı) restaurantlar bol bol. kalış ücreti 10ytl.
Paradise Camping Anamur-Mersin yolu 4.Km Mahmure Kale 0.324.8271715