2007 Yamaha R1 hatalı mı ?

5.500 devirde 2. viteste tam gaz verince cevap vermekte geciktiği iddia ediliyor . 6.000 veya 5.000 de olmuyor. Sadece 5.500 devirde gazı kökleyince inanılmaz bir yavaşlama var .

[YT]m-NfNC5GoXg[/YT]

kullanana sormak lazim, oyle bir sorun olsa bile aracta hersey dijital hemen yeni yazilimla duzeltirler :cat:

Sizce yamaha bu kadar bariz bir sorunu gozden kacirirmiydi??? Dostumuzda belki beyin arizasi var yada buji bence yamahaya video cekip yalvaracagina , bir yamaha servisine gitse olay cabuk bir sekilde cozulurdu.

edy

sana katılıyorum zeda3000 yamaha veya diğer firmalar motorları piyasaya sürmeden önce defalarca test ediyorlar. böyle birşeyin gözden kaçması söz konusu bile olmaz.

BeLKi bi motorda öle bi arıza vardır o da sizee rastlamışştır :) :)

R6 içinde söylemişlerdi böyle bişey kırıyomuş ne oldu kullananlar okadar memnunki...

Bir markayı karalamak bu kadar kolay mı .. İşi olmayan gerizekalıların boş zaman aktivitesi işte ... Koskoca yamaha firması R1'i bu şekilde üretecek 5500 devirde yavaşlama var diye.. Mobiletten bahsetmiyoruz Yamaha R1'den bahsediyoruz.. Sizce böyle birşey olsa Yamaha uyarmaz mıydı

Bana kalırsa saçmalıktan başka birşey değil.. R6 için aynı şeyi söylemişlerdi.. Yamaha motoru geri çağıracağını belirtti.. Ama bugüne kadar R6 kullananlar hiçbir şekilde şikayet etmeden kullanıyor..

Şimdi de R1 hatalı öyle mi .. 4 japon devinin öncülerinden bir firma R1'i hatalı üretti öyle mi .. Hah

Sadece gülüyorum ...

idda ediliyor....

diyorlarmış .....

öyleymiş.....

böyleymiş.....

mişşş , muşşşş......

hep farazi yaklaşımlar..... hayal mahsülü düşünceler.....

Tarladan domates toplanıp manav tezgahına gelene kadar bile kaç kere kontrol edilir , çürük ezik var mı diye...

Bu adamlar motor üretiyor.Ve dünyanın en büyük firmalarından biri bu. Hiç mi kalite kontrol protokolleri yok sizce.... ????

Yeni R serisinin özelliği gaz telinin olmaması, gücün daha çabuk beyne iletilmesi için. bizim eski kasalar klasik olarak telli.....

Yeni bir teknolojiyi karalamak ne kadar basit galiba...:farao:

Sonuçta insan oğlu yapmış yamaha da olsa hata olabilir
tamamda arkadas boyle hatami olur yaww,bu kadar kolay karalama yapilmazki,o motosiklet ne kadar testten geciyo ve bu hata goze carpmiyo haa,acaba bu video'yu koyan arkadas hakkatten bi hata olduguna inandimi yoksa sadece polemik olsun ve kullanicilari biraz kizdirmak icinmi video'yu koydu cok merak ediyom :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny:

devir konusunda sorunları vardı bi önceki kasadada düzelttiklerini söylüyolardı 2007 de ama bu kdr düzelmis demekki
hata dedikleri şey cok kücük oda diğer motorlara göre 1000rr-gsx-r1000-zx10r rakiplerine göre. bu motora bende taliptim fakat biraz daha beklemek daha mantıklı olur diye düsünüyorum

olabilir kul yapısı sonuçta

ama arkadaş sondaki yazı olayını çok abartmış insan 2 saniye tutar bitirir videonun son 30 35 saniyesinde o yazıyı seyrettirmenin alemi ne anlamadım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sadece elektronik bir arıza....Halledilir...Hemen kötülenmez yaa...Hele ki R1 i kötülemek......:farao:

Yamaha R6'daki Fly by wire sistem arızasının aynısı..Demekki düzeltememişler.

yaw adamlar denemiyolarmı bu mereti piyasaya çıkarken bence bişey yoktur kötülemek için yapılmış olabilir.

Genelde olduğuna ihtimal vermiyorum arkadaşa denk gelmiş elektroniğin azizliği

Yamaha R6'daki Fly by wire sistem arızasının aynısı..Demekki düzeltememişler.

Demek düzeltmemişler... Zaten bu yamahanın mühendisleri o kadar aptal ki böyle ufak elektronik arızaları gözden kaçırıyorlar :mrgreen: .. Bu arada R6 kullananlar çok memnun nedense ben kimseden bir şikayet duyamadım.. Hayret nedense böyle konuları sadece biri saçma bir video çekince duyuyoruz..

Arkadaşım R1'i düzeltmemişler demek.. Senin daha önceden bir bilgin varsa keşke söyleseydin ... Nedense biri ortaya böyle bir video atınca konuşulmaya başlanıyor..

Peki R1'i düzeltmemişler diyorsun.. Bu hata kaç yıldan beri war bana bir bilgi verir misin konu hakkında pek bilgim yok :mrgreen: :mrgreen: :queen:

Sonuçta insan oğlu yapmış yamaha da olsa hata olabilir

Ya arkadaşlar bu kadar basit mi ..R6 için de aynı şey söylenmişti... Mağazadan defolu mal almıyorsun ki... Şimdi de R1 çıktı... R6 hatalı dediler orasını anladık.. İyi de bu yamahanın bütün motorları mı hatalı :farao: .. Zaten Yamaha motorlarını test aşamalarından geçirmeden piyasaya sürüyor ... Bir markayı karalamak bu kadar basit mi :farao:

Hatalıysa almayın o zaman bu kadar basit ..

Yakında Fazer hatalı ybr hatalı diye biri söylerse şaşırmam zaten :farao:

Bende bir video buldum siteye eklerim birazdan ...

CBR600RR hatalıymış :mrgreen: .. Şanzımanında sorun warmış :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar