2007 Suzuki GSX-R 600

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarin birkac resim ekleyecegim ve firsatim olursa biraz daha ayrintili yazacagim ama simdilik bu kadar:

bugün 2 saatligine yeni Suzuki GSX-R 600'ü test drive icin aldim. 5000km'de teslim alip 5100km ile teslim ettim. karayolu, orman yolu, otoban ve sehir ici dahil olmak üzere hemen hemen her tür yolda kullandim.

sehir icinde ilk 3 vitesin üstüne cikmak mümkün olmuyor. otoban'da ile avusturya'daki hiz sinirindan dolayi aslinda 4ün üstüne cikmaya bile gerek yok. otobanda YANLISLIKA (!!!) 225km/h'e kadar ciktim. yanlislikla diyorum cünkü o 160'dan 225'e cikmak 10 saniye mi ne sürdü ...

GSX-R 600 red line 16bin'de basliyor ve ikinci vitesde 16bin devirde alet 160km/h yapiyor!!!! benim uyduruk CBF500 160km/h icin 6inci vitese cikmak zorunda :(

oturma pozisyonuna alismak yarim saat felan sürdü. motosikleti tanimadigimdan karayolunda öyle cok sag sola yatmak istemedim. ayrica burada havalar biraz garip oldugunda virajlar bugün biraz tehlikeliydi (firtina yüzünden sagdan solda ani siddetli bir rüzgar yemek isten bile degildi ...).

beni biraz sasirtan (olumsuz yönde) motosikletteki vibrasyonlardi. benim CBF500'ün de vibrasyonlari var ama 2 silindir bir motor ile 4 silindir motor arasinda biraz fark bekliyordum. düsük devirlerde (4000-6000 arasi) vibrasyonlar biraz cok gibiydi.

GSX-R 600'ün dogal olarak en güclü oldugu "yer" otoban!!! inanilmaz güzel bir gidisi var. sanki kizak üstüne gidiyor gibiydi ki ciddi yan rüzgarlar olayi bozmaya calisiyordu.

simdilik bu kadar. yarin resimleri ekleyecegim. SIYAH gsx-r 600 o uyduruk mavi-beyaz'a feci BASIYOR. :)

paylaşım için sagol:)

bu arada z 750 testini sabırsızlıkla bekliyorum :cherry: umarım bukadar kısa bir yazı olmaz:p. Motor hakkında yazabilidigin kadar yazmanı rica ediyorum. z750 gerçekten merak ettigim motosikletlerden... ve z750'den bol miktarda da resim bekliyoruz ona göre:p

Motosikleti geri teslim ederken,anahtarı uzattığın an ellerin titredimi...:)

Böyle bir makine geri teslim edilirmi yaww :pr: :p

bunun böyle kisa olmasinin nedeni disari cikmak üzeri olmamdi...

bu arada söylemeyi unuttum, motosikletin vitesleri COK iyi. öyle güzel geciyorlar ki inanamadim valla. üstelik durdugun yerde 3-4 vites degistirebiliyorsun, kesikin keskin öyle yumusak yavasak sekilde degil!

aslinda motosikleti 2 saatligine aldigimda ümidim geri verirken "evet, ben superbike istemiyorum. hornet 600 veya z750 bana daha uygun" demek idi. ancak carsidaki hesap evdekine uymadi. aleti baya begendim. CBR600RR'lari tamirde olmasaydi onu da bu aralar sürmek istiyordum ama simdilik bu is yatar. sali veya carsamba z750'nin denildigi kadar iyi oldugunu görmek istiyorum yoksa seneye bana bir CBR600RR görünüyor ki maddi olanaklarimi baya zorlamak anlamina da gelecek ...

Z750'nin HORNET 600'e göre magazada gördügüm en belirgin farki boyutu. z750 cok büyük motosiklet (özellikle yeni ufacik 600cc superbikelere göre). gidonu bile genis ve alcak. 110beygirlik motorla eminim o da cok eglenceli olacaktir.

gsx-r 600'ü tanimadigim ve havanin cok rüzgarli olmasindan dolayi virajlara istedigim gibi girmeye cesaret edemedim. insallah gelecek seferlerde hava daha güzel olur ...

yarin birkac resim ekleyecegim ve firsatim olursa biraz daha ayrintili yazacagim ama simdilik bu kadar:

bugün 2 saatligine yeni Suzuki GSX-R 600'ü test drive icin aldim. 5000km'de teslim alip 5100km ile teslim ettim. karayolu, orman yolu, otoban ve sehir ici dahil olmak üzere hemen hemen her tür yolda kullandim.

sehir icinde ilk 3 vitesin üstüne cikmak mümkün olmuyor. otoban'da ile avusturya'daki hiz sinirindan dolayi aslinda 4ün üstüne cikmaya bile gerek yok. otobanda YANLISLIKA (!!!) 225km/h'e kadar ciktim. yanlislikla diyorum cünkü o 160'dan 225'e cikmak 10 saniye mi ne sürdü ...

dostum emınmısın 160 dan 225 e cıkana kadar 10 sanıye surdugunu yuklenseydın gaza ne var ne yok :queen: bende kullandım yenı kasa gsxr600 u nasıl bır alet oldugunu ancak pıstte anlayabılıyosun

Shot at 2007-07-07

Forumdan Uzaklaştırıldı
inş seneye bi gsx-R600 cekcem altıma şu hyosungla bi pişelim :)

paylaşım için teşekkürler
sevgiler...

kullandigim aletin resimleri ...

FVCGH-11365-723697-l_1.jpg

JZJBS-11365-723697-l_1.jpg

SCDYY-11365-723697-l_1.jpg

RDNGH-11365-723697-l_1.jpg

YPYJN-11365-723697-l_1.jpg

KOQHE-11365-723697-l_1.jpg

BTPST-11365-723697-l_1.jpg

GZOBW-11365-723697-l_1.jpg

ya bu makina ölüm ya.bundan 1 ay kadar önce kızıltoprakta ışıklarda bundan bi tane vardı aynısı,kullanan arkadaşta simsiyah.
görmeniz lazımdı motorun etrafında büyük bir boşluk vardı.arabalar resmen yanaşmaya korkuyorlardı.işte o gün saygı duydum bu motosiklete.

kuyruk kısmını beğenmedim nedense..ama tatlı alet gepçekten..özellikle farları..

rengi süpermiş, mavi beyazdan çok daha karizmatik ve yakışıklı

Ya belkide benim mesrebimden bilemiyorum makine dediginiz biraz sert cizgilere sahip ollmalı keskin hatları olmalı. Bu motosiklette aynalar o kadar sacma durmuski. Baska bir sekil deneyebilirlerdi diye dusunuyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
abı naptınız sız yahu....valla yıyıp bıtırdınız benı....
tutmayın lan benıiiiiiiiiiiiiii.................ya benım hasta oldugum suzukı bu ıste....ruyama bıle gırıo serefsız gara suzukı...
aynı ılk motorum gara cavam gıbı....askerden gelıncede garasuzukım olack...ınsallah....

ruyama gıren gara suzukı....
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/32839-ruyamda-gsx-r-600-e-biniodum.html

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar