2007 Suzuki GSX-R 1000

mete_han ben sordum fuarda suzuki ye merak etme... :)
fransada bile var gsr 400 ama tr de yok...
japonya da motosiklet ehliyeti kurallari cok katiymis, bu yuzden en populer modellerin 400lugunu de cikariyorlar.

GSR 600 bana çok sempatik geldi nedense..Fazla kası olmayan net bir dizayn...Sence Japonlarmı istemez bunu...Bizim TR dış kapnın dış madallarımı...

Getiriyonuzmu len gsr 400...

Nayır nasla...Biz motor satmak istemiyozki...Buyrun Hayabusa versek...

TNT yi döşeyecen bummm...:queen:

Yeni Verdona Kawasaki ile karşılaştırırsak gerçekten çok farklı ve yeni bir şeyler yok sanki o eski modele bakıyor gibiyim mavi renk tonu bile aynı...

boy

Herşey ok de şu her iki yanda bulunan çift egsoz olayı olmamış. Hiçbir 1000cc yarış motorunda bulunmayan bir özellik. Markalar Center egsoza geçerken, Suzuki ne yapmış böyle?

GSX-R1000_k7_przekroj.jpg

GSX-R1000_k7_zlozenie.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
depo ve kuyruk yamahaya benziyo diyecem boy kızacak şimdi :)

ama gerçekten benziyo neyse ben asıl egzoza taktım bence biraz abartı çok geniş ve kaba olmuş çap ufaktan genişe doğruya bide bana borozanı hatırlattı :p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Eyüp o arkadaş sadece Honda'nın farklılıklarını görebilir, övebilir. Malum kendisi Honda kullanıcısı 15 senelik motosiklet dehasıdır. Hani her zaman ilk fırsatta söylerde belki görmemişsindir. Ayrıca dikkatli ol şimdi sen yeni olduğun için sana çok kötü çemkirebilir. :)

boy

@EgeKnn
depo ve kuyruk yamahaya benziyo diyecem boy kızacak şimdi
Heheheheheee yok be abicim neden kızayım? :mrgreen: Ama benim fikrim, eğer yeni Yamaha R6 kuyruğundan bahsediyorsan, çok dha küçük ve sivri Yamaha'nın kuyruğu. Resimlerden anlaşılmıyorsa yanyana bak derim :)

@BIYIKLI
Eyüp o arkadaş sadece Honda'nın farklılıklarını görebilir, övebilir. Malum kendisi Honda kullanıcısı 15 senelik motosiklet dehasıdır. Hani her zaman ilk fırsatta söylerde belki görmemişsindir. Ayrıca dikkatli ol şimdi sen yeni olduğun için sana çok kötü çemkirebilir.
Hahahhahaaaaa :mrgreen: Yazdıklarınla bilgini, insanlara kattığın faydayı ve kaliteni ortaya koymaya başladın. Teşekkürler!

şahsen ekzozunu sevmedim. cbr600rr ya da cbr1000rr daki ekzozlar yani center ekzozlar daha hoş bence.

ayrıca kenan abinin borozan lafına katılıyorum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar