@ilnapoli
neyse benim merak ettiğim bir iki şey var ayrıntılı olarak açıklarsan çok memnun olurum.. İlk olarak, o 8 numaralı motosiklet senin 1000 rr'ın mı? yani grenajlarını falan değiştirip o hale mi geldi, yoksa yarışmak için başka bir motosiklet mi buldun...
Ayrıntılı olarak açıklayayım...

8 numaralı kırmızı beyaz motor benim o bildiğiniz meşhur siyah motorum. Aşağıdaki önceki ve sonraki halinin resmini koyuyorum. Aynı motor değilmiş gibi duruyor değil mi?

Motorun bütün orjinal grenajları değişti. Yarış için başka motor kullanmak isterdim ama böyle bir lüksüm olmadı ne yazık ki. Aslında düşüp motoru kırmadığınız sürece kendi motorunuzla yarışmanın bir zararı yok motora. Yarış motorları zaten o performanslarda kullanım için üretilmiş motorlardır. Her yarış sonrası gerekli her türlü bakımı yapılıyor, her yarıştan sonra yağ değişimi oluyor. Yani normal kullanımdan çok daha iyi bakılıyor motorlara.
diğeriyse, yarışmaya başlarken başına gelenleri yaptıklarını yani işini prosedürünü ayrıntılı olarak açıklarsan çok sevinirim.. nereye başvurdun neye ne kadar harcadın..? kısaca bu noktaya nasıl geldin? Tabi bu işi için ne kadar para harcadığın da başlamayı düşünen arkadaşlar için belirleyici olabilir.. açıkça söylersen çok iyi olacak...
Bu konu oldukça detaylı aslında. O yüzden bir başlık altında diğer geyik konulara karışıp kaybolmasın diye çok ayrıntılı ve açıklayıcı bilgiler ve resimlerin olacağı özel bir yarış bölümü açılacak forumda. Bu bölümde hem yarışa girmek isteyen arkadaşlar için her türlü bilgi, fiyat, ne nerden kaça temin edilir, v.s.. gibi bilgiler hem de yarış sezonu boyunca yarışlar hakkında bilgiler, puanlamalar, yarış sonuçları, yarış takvimi ve resimler olacak. Ancak kısaca şunu söyleyeyim, bu iş dışarıdan göründüğü kadar kolay değil, tek başına yapılabilecek bir şey değil. Özellikle maddi konular çok önemli, sponsorsuz pek mümkün değil, ki bizim sponsorluk işlerinde sıkıntılar çıktı. Şu an çoğu gideri cebimden karşılıyorum, bu şekilde devam ederse de 1-2 yarıştan sonra bırakmak zorunda kalabilirim. Yarış konusunda her türlü çok detaylı bilgiyi çok yakında vereceğim.