2007 KASIM Moto Fuar İzlenimlerim..Gittim Gördüm...

Heheheh...siz daha liste hazırlayadurun ben fuarı gezdim bilemm...yaaa...ah genclerr ah...yani bi laf vardır ya siz giderken ben geliyordum...EEeee naparsınız fuar mekanı işyerine 150 metre olursa doğal olarak bi elimiz değer mekana...standların % 70 i hazır...Fuara damgasını Korlas vuracak gibi...karşınıza ilk çıkan stand Suzukı Korlasın...

ula hemen konuyu hemen fuar topiğine taşımayın...azcık dursun...:pnamımız yürüsün...:bounce:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pekiii yeni kasa 1000Rr da olacah mıı?

akşama kadar muhsin ertugruldaydım bilsem bende giderdim ama almazlardı bizi be abi yoksa senn bzden ne farkın kalır:queen::queen:

ziyaretçiler olmadan tüm koridorları dolmadan da fotolara bakmak pek hoş olmuyor ki metehan,yine de ellerine sağlık

Bugün gitmek benimde aklımdan geçmedi değil :p
Benim Staj gördüğüm yerde Taksim'de, iş çıkışı gidelim dedik arkadaşla...
Stand'ta görevliyiz deriz gireriz bi şekilde dedim giderken aniden bastıran yağmur sonucunda hayalimiz Pazar gününe kaldı :p

Yaavv Mete seninkide ''Emekli bekçi geceleri sokakları gezermiş'' hesabı olmuş hee:mrgreen:
Motorlar nerede eeii:silent:

mete abi pazar geliyosun dimi? 13:00 de orda buluşalım, sen bitmiş halini gör bizde ilk defa görmüş olalım :) hem görüşmüş oluruz :wiinkk:

mete abıı motorlar gelmedden motor fuarına ılk gıden ınsan sensındır heralde..o da deısık bısı....forever mete abı....

mete bizim buda böylesi kişilere casus derler..Yaw yine yaptın yapacağını..Ben sana ne diyim ki babocan..:rendeer:

Allah gözünü doyursun babocan..:p
mete...Peki Zeki MÜREN' de bizi görecek miiii?

Son düzenleme:
ben yarın oradyım ınsallah dolu halilinide merak ediyorum (ilk motor fuarı gezım olucak )

ortada mal yokken fuar gezmekte başka bi keyif olmalı standlar kaliteli plastikten miydi bari abicim onlar hakkında bilgi ver bize...:p

ehe mete abi birazcıkta motorların resmini koysaydın bea :p
%70 'i hazır demişsin %20'si motor oluyor heralde :)

abiler yarın tek tek hasretle öper cevap atarım yatıyom bean...eee ne demişler...elektrik köye girmeden bizim eve girdi...yani siz fuarı beklerken ben çoktaaann gezdimm...:p

denizci muzo ve darkdaymınd abiler şimdi sizi andım İsa çarpsınki...:p

http://motordelisi.com/ftopict-54674-.html

Mete Han prodikşın gururla sunar...Sınce by 1453...Önce Mete Han vardı...pazar akşamına bu fuar biter...yine bendesiniz şekerim...:pgelirsiniz geyiğe...bekleriimmm...:)kış sezonu açıldı...benim ekmek yeme dönemim başladı...ver gazı klavyeye...

Son düzenleme:

olmıcak şekerim...önce kendi düldülünü eskit sona bakarsın...

akşama kadar muhsin ertugruldaydım bilsem bende giderdim ama almazlardı bizi be abi yoksa senn bzden ne farkın kalır:queen::queen:

vallamı... o civarda olursan beni ara ..537 335 22 33

ziyaretçiler olmadan tüm koridorları dolmadan da fotolara bakmak pek hoş olmuyor ki metehan,yine de ellerine sağlık

yani kalabalığa kalmak istemeyen perşembe cuma gider valla...

Bugün gitmek benimde aklımdan geçmedi değil :p
Benim Staj gördüğüm yerde Taksim'de, iş çıkışı gidelim dedik arkadaşla...
Stand'ta görevliyiz deriz gireriz bi şekilde dedim giderken aniden bastıran yağmur sonucunda hayalimiz Pazar gününe kaldı :p

valla güvenlik kapıda biraz zor girersin paşam...:cherry:

Yaavv Mete seninkide ''Emekli bekçi geceleri sokakları gezermiş'' hesabı olmuş hee:mrgreen:
Motorlar nerede eeii:silent:

arkidişim elimiz uzundur...:bounce:

moturlar aslında arkalarda iniyodu keymondan ama oraya sokmadılar...:pale:

mete abi pazar geliyosun dimi? 13:00 de orda buluşalım, sen bitmiş halini gör bizde ilk defa görmüş olalım :) hem görüşmüş oluruz :wiinkk:

işalla maşalla kanka biliyon...kısmet ismet işleri...

Ö.Z.€.R;863747' Alıntı:

benim için küçük motosiklet camiası için büyük adım...:bounce:

Bence hiç gitmeyin fuar bomboş :)

:queen:

mete abıı motorlar gelmedden motor fuarına ılk gıden ınsan sensındır heralde..o da deısık bısı....forever mete abı....

kesinnikle öle...:bounce:

mete bizim buda böylesi kişilere casus derler..Yaw yine yaptın yapacağını..Ben sana ne diyim ki babocan..:rendeer:

Allah gözünü doyursun babocan..:p
mete...Peki Zeki MÜREN' de bizi görecek miiii?

abi 2008 lerin çoğu yok valla...casıslık yapacak model yok vala...:p

Z>eki Müren rüyana girecek...:cherry:

ben yarın oradyım ınsallah dolu halilinide merak ediyorum (ilk motor fuarı gezım olucak )

işallah...

ortada mal yokken fuar gezmekte başka bi keyif olmalı standlar kaliteli plastikten miydi bari abicim onlar hakkında bilgi ver bize...:p

hehe...ama tiyo verem...giriş ilk sağda baba montlar gördüm...kimse yoktu birini yürütem dedim olmadı...:queen:

ehe mete abi birazcıkta motorların resmini koysaydın bea :p
%70 'i hazır demişsin %20'si motor oluyor heralde :)

gördüğün fotolar %30 luk kısmı dayıcım...:p

Boştanda bi gezmiş Mete kardeş:cherry:.BAşında sonunda elim değsin hesabı:)

Bizimi,köftelerimi?:mrgreen:

eee namımız yürüsün dimi kanka...artık bu fuardan yeni bir canavar alırsın...:cat:

köfteleri özledim abi...:p

Yavf metocan epey gezmiş epeyde yorulmuşsun gezinin sonunda yorgunluktan
fazla resim koyamamışsın hee ama namın almış yürümüş şimdi burdan geçti
senin namın haberin ola aramayasın sağda solda :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar