2007 Karadeniz gezisi fotoğraflarından klip.

Video klip hazırlama işine hiç bulaşmamıştım. Geçenlerde aklıma geldi bir tane yapayım dedim.
[YT]VuCaFoTs2i4[/YT]

Slayt süper olmuş.Yanlız bende acayip bir duygu kargaşası yaptı nedense,sanki kendimi yanlız uzaklarda kalmış,tenha saklı biryerlerde terkedilmiş,birazda hüzün etkisi yaptı.

Zannedersem ''ntv-o anlar'' adında böyle fotoların sergilendiği bir kesit gösteriliyor bazen.Onu seyrederkende böyle oluyorum,bende onu çağrıştırdı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok güzel olmuş ama karadeniz beni hep korkutmuştur :)

Yahu bu slaytı dayanamayıp durmadan seyrediyorum.

Hele şu 4:24 . saniyedeki dayının resmi nekadar güzel öyle yaa.Resmi durdurdum 10dk. beri resme bakıyorum sanki benimle konuşucak gibi.

Çok etkilendim bu slayttan.Çekilen resimlerde profesyonellik sezinliyorum,hatta şöylediyim,yanlış bilmiyorsam sinop kapalı ceza evi resimlerinde resme bekıldığında,her karenin slayt geçişindeki,slayt akışış ve başlangıç yönleri gök yüzüne doğru açılıyor.

Yani özgürlük vurgusu gibi...

Artık günde ben bunu 10 kere seyrederim

güzel gezi olmuş slayt gösteriside güzel emeğine sağlık....

yalnız motoru 2 kere yerde gördüm düşöüş şekilde inşallah kötü bişi yoktur......

birde sondaki şişlerde gözümden kaçmadı götürmüşsünüz afiyet olsun:mrgreen:

çok güzel olmuş ama karadeniz beni hep korkutmuştur :)
Karadeniz'den korkacak bir şey yok:)

Yahu bu slaytı dayanamayıp durmadan seyrediyorum.

Hele şu 4:24 . saniyedeki dayının resmi nekadar güzel öyle yaa.Resmi durdurdum 10dk. beri resme bakıyorum sanki benimle konuşucak gibi.

Çok etkilendim bu slayttan.Çekilen resimlerde profesyonellik sezinliyorum,hatta şöylediyim,yanlış bilmiyorsam sinop kapalı ceza evi resimlerinde resme bekıldığında,her karenin slayt geçişindeki,slayt akışış ve başlangıç yönleri gök yüzüne doğru açılıyor.

Yani özgürlük vurgusu gibi...

Artık günde ben bunu 10 kere seyrederim

Bahsettiğiniz kişi Samsunun çarşamba ilçesindeki ünlü Çivisiz Cami imamı.
Sinop cezaevi fotoğraflarında dediğiniz gibi bir geçiş için çabam olmadı:)
Teşekkür ederim.

güzel gezi olmuş slayt gösteriside güzel emeğine sağlık....

yalnız motoru 2 kere yerde gördüm düşöüş şekilde inşallah kötü bişi yoktur......

birde sondaki şişlerde gözümden kaçmadı götürmüşsünüz afiyet olsun:mrgreen:

Teşekkür ederim. Motosikleti bütün gezi boyunca bir kezi bilerek isteyerek olmak üzere toplam 4 defa yatırdım. Ama hepsi durma hızında düşüşler olduğu için sinyal kırığı dışında bir zarar olmamıştı.

Geziden bir kaç anı da blog'da var aslında
Karadeniz Gezisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar