2006dan Bugune Motorla Bütünleşmek...O Benim Tek Dostummm

bi çay-sigara için kış ortasında bozdağa gidip gelen adamdan ne beklersin :) yapacak olduktan sonra yapılıo herşey yaaa

kimisi varlıktan uğraşır kimisi yokluktan seninki neden anlamadım ama herhalde vardır bir bildiğin elinin altında o kadar motor varken hala neden DEDEN yaşında NENEN şeklinde motora biniyorsun :queen:

zealsun 150-19 motoru galiba, o ara ruhsat dışıymıştır zaar:silent:

zealsun 150-19 motoru galiba, o ara ruhsat dışıymıştır zaar:silent:

aynen öyleydiii :)

kimisi varlıktan uğraşır kimisi yokluktan seninki neden anlamadım ama herhalde vardır bir bildiğin elinin altında o kadar motor varken hala neden DEDEN yaşında NENEN şeklinde motora biniyorsun :queen:

hak yolu varken çok yolundan uzak durmak gerekir...bende uzak durmaya çalışıyorum....hani derler ya benim olsun çamurdan olsun diye...aynen öyle...belki dedem belki nenem :) ama benim dedem yada nenem :queen: seviyorum ama keratayla uğraşmayııı :p

Son düzenleme:
saçların ağardı zaten geldiğinde delikanlı gibiydin şimdi bizim ihtiyarı geçtin :bounce:

zealsun motoru daha güçlüymüştür, yağ radyatörüde var. niye değiştirdin usta. benim motorada mctnin motoru iyi gider:p

yok be aynıydı güçleri ama zealsunun titreşimi yoktu ondan hoşuma gitmedi :) alışınca insan vibrasyona vibrasyonsuz garip gelio :) ve radyatörün kötü bi yanı vardı oda koyacak yer bulamadım :) ön tekere sürtüyodu hatta ön çamurluk o yüzden kırıldı...

Super Moderator
Ben gördüğümde Mondial'e benziyordu hala (gerçi patlayan egzozlar bizi paniğe soktu kaç kere:p) ama millet ininılmaz değişti diyordu,(ki anlıyorum ki evriminin tam ortalarına rast gelmişim), şu anda yine tanınmayacak bir halde benim gördüğüme kıyasla...:mrgreen:

Ne diyeyim ki, bol kurcalamalar iyi eğlenceler "Mondialden dönme 150lik bişee" ile Yıldırım...

gerçekten süper. paylaşımın için saol .. bol maceralar kazasız sürüşler... :) umarım bir dahaki sefere yağı unutmazsın :) saygılar.

yok be aynıydı güçleri ama zealsunun titreşimi yoktu ondan hoşuma gitmedi :) alışınca insan vibrasyona vibrasyonsuz garip gelio :) ve radyatörün kötü bi yanı vardı oda koyacak yer bulamadım :) ön tekere sürtüyodu hatta ön çamurluk o yüzden kırıldı...

allah razı olsun ben ömrümde bu kadar gülmedim süper yaa

Ben gördüğümde Mondial'e benziyordu hala (gerçi patlayan egzozlar bizi paniğe soktu kaç kere:p) ama millet ininılmaz değişti diyordu,(ki anlıyorum ki evriminin tam ortalarına rast gelmişim), şu anda yine tanınmayacak bir halde benim gördüğüme kıyasla...:mrgreen:

Ne diyeyim ki, bol kurcalamalar iyi eğlenceler "Mondialden dönme 150lik bişee" ile Yıldırım...

valla işte son hali bu motorun bugun çektim :)

bagajsız hali

bagajlı hali

kardeşim okadar şey yapmışşsın ya heala olsun kardeşim harbiden sen motorcuymuşsun o motor bend eçaksaydı yaptırı satardım ama sen baya seviyosun herhalde motorunun ama son hali güzel onad bişeyler yapmada biraz bin

Kardeşim Sen Izmirli Ferat Abiyi Tanıyormusun Geçen Yaz Yamaha Fireyzır 600 Lük Motoru Vardı Onla Uşakada Gelmişmiydin Cvp Atarsan Sevinirim

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam süpersin valla :rendeer: motorun başına gelmeyen kalmamış :) helal olsun diyorum ::biggrinn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar