2006'da ABD'nin En İyileri

MCUSA motosiklet sitesi her yıl başında yaptığı gibi ABD'de geçen yılın motosiklet alanındaki en iyilerini belirledi. 60 Farklı motosikletin test edildiği, anketlerin yapıldığı bu araştırmada ayrıca en iyi sürücü, en iyi aksesuar ve en iyi ürünler gibi kategorilerde yer almakta. İşte bu en iyilerden bazıları:

En İyi Cadde Motoru: 2006 Triumph Daytona 675

1or5.jpg

En İyi Dirt Bike: Kawasaki KX450F

2mc0.jpg

En İyi Standard: Aprilia Tuono

3tp5.jpg

Başlangıç İçin En İyi Cadde Motoru: Kawasaki Ninja 650

4vh3.jpg

En İyi Büyük Hacimli Cruiser: Yamaha/Star Motorcycles Roadliner

5wg7.jpg

En İyi 1300cc altı Cruiser: Kawasaki Vulcan 900 Classic

6tn7.jpg

En İyi 1000cc ve üzeri Sportbike: Suzuki GSX-R1000

7ej8.jpg

En İyi 1000cc Altı Sportbike: Triumph Daytona 675

8me5.jpg

En İyi Touring/Sport-Touring: BMW K1200GT

9oz3.jpg

En Hesaplı Cadde Motoru: Kawasaki Ninja 250

10ea6.jpg

En İyi Motokros Motosikleti: Kawasaki KX250F

11sa6.jpg

En İyi Off-Road/Enduro: KTM 450 EXC

12no4.jpg

En Hesaplı Off-Road: Yamaha TT-R50E

13pr0.jpg

En Çok Arzulanan Obje: Ducati Desmosedici RR

14ho5.jpg

En İyi Motosiklet Filmi: "World's Fastest Indian"

15fy9.jpg

En İyi Pilot: Nicky Hayden

16yf2.jpg

"Başlangıç İçin En İyi Cadde Motoru: Kawasaki Ninja 650" Kawasaki Er-6f değil mi o motosiklet?

"Başlangıç İçin En İyi Cadde Motoru: Kawasaki Ninja 650" Kawasaki Er-6f değil mi o motosiklet?

Evet Er-6f :cat:

Fakat bunu nasıl "Başlangıç İçin En İyi Cadde Motoru" seçmişler anlayamadım. Başlangıç motoru bu kadar yüksek cc li nasıl olur :cyclopsan

mainsm.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Touring/Sport-Touring: BMW K1200GT süperrr:cat: paylaşım için

teşekkür mostwanted_57 :)

Adamlarda eğitim standart olduğu için 650cc'lik ninja'ya oturacak adamın önceden adam gibi eğitim aldığını varsayıyorlardır herhalde.

Dergiler

Bu araştırmaları hangi kritere göre yapıyorlar? Anketleri yaparken kime soruyorlar? Gerçekten merak ediyorum.
Hani bir derginin yaptığı arştırma diğerini tutsa birşey demeyeceğim.

"En İyi Cadde Motoru: 2006 Triumph Daytona 675"

Yukarıda ki motor en iyi cadde motoru seçilmiş.
Şimdi caddede 5km gittikten sonra sıcaktan kıçınızın(afedersiniz) piştiği, hararetin anında 103-104 seviyelerinde dolaştığı ve bu nedenle sık sık durup hayvanı soğutma molası verdiğiniz bir motor, nasıl en iyi cadde motoru oluyor anlamadım.
Ha derseki en güzel motor, bir şey demem. Tartışmaya açıktır.
En iyi sport model, ona da bir şey demem. O da tartışmaya açık.
Fakat ancak yatık pozisyonda dikiz aynalarını kullanabildiğiniz bir motorun en iyi cadde motoru seçilmesi için hayatında hiç kullanmamış insanlara, sadece resminin gösterilip sorulması lazım.
Diğer modellere bir şey diyemeyeceğim çünkü bazılarına katılıyor, bazılarını ise tanımıyorum.

Bu arada Daytona almak istediğim bir motor. Sahip olmayı çok arzu ederdim. Uzun zamandır modifikasyon olanaklarını araştıryorum. Eğer ikna edici sonuçlara ulaşırsam pist için hazırlamak istediğim motor hayallerimin başında gelen motorlardan biri.
Amaaa;
Cadde için hayıırrr.

patriote, Ben de senin gibi düşünüyordum ama birçok yerde bu triumph ı övdüklerini gördüm. Heralde bi keramet var motorda.

Vardır bi keramet:)

patriote, Ben de senin gibi düşünüyordum ama birçok yerde bu triumph ı övdüklerini gördüm. Heralde bi keramet var motorda.

Ben motora hiç bir şey söylemem. Daha önce dediğim gibi çok güzel bir sport model.
Ben sadece cadde motoru klasmanına takıldım.
Onu eleştiriyorum.
Yoksa;
paramız olsada alsak... :mrgreen:

Bu anketlerin sonuçları yapıldıkları bölgelere göre ciddi farklılıklar gösteriyor. Çoğu kişinin kullanmadan motorlar hakkında görüş yaptığını hepimiz görüyoruz. en iyi cadde motoru demekle belki en çok beğendikleri cadde spor motoru olarak algılanıyor olabilir. Mesela arkadaşlarımızdan birisi Harley yok demiş. Harley'in olmasını ben hiç beklemiyordum çünkü Harley kullanıcısı çok farklı bir kulvarda. Adamlar kendilerini motosiklet camiasında ayrı bir yere koymaktalar. O konuya şu an girmek istemiyorum. Gelelim diğer motorlara. Mesela kroos/enduro olarak KTM seçilmiş. Bana göre yalnış. Çünki bu motor direkt kross motoru. Enduro daha karma bir motordur. 2006 yılında dünya genelinde BMW satışları içinde gayri resmi olarak en fazla satılan modeli R1200GS ortalarda yok. Özellikle Amerika'da çok tutulan BMW modelinin enduro klasman birinciliğini almamasına anlam veremedim. Tartışmaya açık bir konu.

Görüşmek üzere.

Çok güzel bi başlık, bilgiler için teşekkürler.Kawasaki yi listede görmek çok hoş fakat Türkiyede standart yaygınlık ve servis ağı sorunu ile nereye kadar alınabilir bu büyük bir soru işareti.Anlamışta değilim böyle bir marka neden atağa kalkmıyor.

Diyodum bu adam boyle konular acmaya devam ederse bunu mod yaparlar diye ahanda mod oldun:p.Paylasım için teşekkürler:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar