2006 yılının en iyi satış rakamını yakalayan motosikleti BMW R 1200 GS

aletler cok sağlam ama makul yasam standartları...

Hala gelişmekte olan bi ülkeyiz... Bu bize fazla lüks :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunu kullanmadan ölmek istemiyorum:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunu al almanyaya git. Aaaa vazgeç ne yapacaksın orada :)

bmv gıbı arabalarıyla unlu bı arababın onemlı oeranda satıs yapması bence buyuk basarı
ama bole bı alette satılır ya super cunku

Mersin İl Temsilcisi
bişey duyuyorum, ama anlatamıyorum.... aşık olduuuumm beeeeeen yineeeeee

Kaça satılıyooo

kaç yapıyooo :p

Yaz tatilinde babam bana da alacak da...

(forumdaki 15-18 yaş genel muhabbet biçimi)

etkisi halen üzerimde motor üzerinde 10 dakika oturdum içimi kemirdi.almak lazım bir adet.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
BMW bircok kimse de oldugu gibi bende de bir tutku. Sevdigim motosiklet tipi enduro & touring. Daha ne diyeyim. :)

TR sartlarinda muthis bir para...Üstelik bu kadar para verdikten sonra da Borusan'in "kuklasi" olunuyor adeta...Bence son derece gereksiz...Neden mi?

Bu motoru sifiri , (extralara bagli olarak) asagi yukari yurtdisinda 14.500euro...Satici bayii , daha siz "selamun aleyküm , hayirli isler " dediginiz anda 13.000' e iniyor...Sonra biraz daha pazarlikla ya ilk servisi ücretsiz yapiyorlar yada hediye birsey veriyorlar...Yani 13.000 euroya , plakasi takili vaziyette teslim ediliyor...

Yani bu motorun degeri bu kadar...TR fiatlarini saticiya aktardigimda saticinin gözleri faltasi gibi acildi...Yanlis anlasilmasin bu adamlar da vergi ödüyorlar ( %19 , fiatin icinde )...

Birsey lazim olsa en gec 24 saatte temin edilebiliniyor, haftalarca beklemek, telefonda ciddiye alinmamak gibi birsey yok...

Yollarin durumuna hic deginmiyorum, bunu hepiniz biliyorsunuz zaten...

Sonuc olarak ben diyorum ki, süper bir alet...Acayip keyifli...Ama TR' nin motoru degil...Yanlis anlamayin , bizim insanimiz her zaman en iyisine layik...Cok paraniz yoksa , hele hele tüm imkanlarinizi zorlayarak sakin girismeyin bu ise...Bir motor ugruna o kadar vergi ödenmez...

En güzel motor insanin "kendi" motorudur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar