2006 ybr opel vectra çekebilir mi?

ybrini durumu süper motor iyi ama bence motor ya önü kalkar yada motor durduğu yerde patiye kalır gibi geliyor bana ama bide başka bi yönden bakında ben tek başıma itebiliyorum arabayı ybrnin hayli hayli çekmesi lazım bu yüzden bizim denememiz gerekiyor

sizi bilmem ama, benim motorum tırı bile çeker. " Alırım anahtarınızı :) "

senin motorla kıyaslama benim motorumu. seninki iniş anağı çekebilir, ama benimki iniş yukarı çeker Allahın izniyle. hadi bismillah. :mrgreen:

bu arada, forumdaki bütün arkadaşlara hayırlı sabahlar diyeyim

Son düzenleme:
arkadaşlar ybr yi bilmem ama benim arkadaşım gözümün önünde reno 12 toros u kağıthane den ayazağa na kadar çekti morotu ise şu eski model rus yapımı PLANET-5 !

slm sahsen 950 kg reno europa' yaklasık 100 mt duz yolda cektik. bence kazanacaksın ama mesafeyi uzun secme:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motoru stop etmemek için yarım debriyaj halde gaz vermekten dolayı debriyajın yarısı biter herhalde. :cyclopsan

valla yb-R me kıyabilsem denerdim ama kıyamam yazıktır ayrıca serkonere katılıyorum :) herkese selamlar marmaristen :)

ilk harekete gerek bile yok hoca.. 12 beygirin 2 hatta 3 insandan daha güçlü olduğu ortada.. bence sorunsuz çeker..

ilk hareketi aldıktan sonra yavaş da olsa çekebilir ama durur vaziyette ilk kalkış önemli. biraz zor gözüküyor.

Çeker ama 100 mt. falan yani bir kere hareket ettirdikten sonra zaten çeker. İlk kalkarken debriyajın elinde kalmazsa gerisi kolay birde yokuş yukarı hiç şansı yok

bence ilk hareketten sonra gerisi sorun olmaz, ama debriyaj problemi var, zaten 20 ye kadar çıkınca çekmene gerek olmaz araba kendi kendine 25 - 35 metre sürüklenir.
Ha bu arada iddaya girdiğin eleman arabanın içinde olup frene az basar veya elfirenini biraz çekerse hiç şansın kalmaz.

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
arkadaşlar çekse iyi bide sürat yapar çünkü biz kınetıc scooterla doğan l çekmiştik :queen: :queen: ama biraz iniş gibiydi yol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar