2006 R1 Makyajlanmış olarak geliyor...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
1953_ctr_gr.jpg

1928180-r1.jpg

simdilik motorda yapılan degisiklikler hakkıdna detaylı bir bilgi yok. Resim ile idare edicez :pale:

Vay, bea eskiden güzeldi şimdi dahada güzel olmuş. BOY bence sen 1000rr dan vazgeçip R1 al. :cat:

Motosikleti
Su Motoru
Pek bir değişiklik yok ama alet yine nalet olmuş :cherry: bizim Ferdi bunuda görünce iyice kafayı sıyıracak kesin gidip bir banka filan soyar garibim :p ...

kırmızısı dahada güzel duruyor . zeytinburnunda ki motosiklet montlarını yapan arkadaşta vardı adam dükkanının içine koymuş üstelik bır de branda çekmişti üzerine açtı baktım canavar gibi bir şey çıktı ortaya .cok güzel alet Maşallah diyelim alanlara. :cherry:
buda 2005 /2006 siyah:
10952475696mc.jpg

ben R1 hastası olarak yeni modelin ön grenajını ve farlarını beyenmedim bence 2005 daha güzel özellikle önü

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
hııım cok ilginc bir durum var asagidaki motor benelli biraz R1 ile benzerlik varmı acaba

tnt2r1chop4nu.jpg

similarities7ue.jpg

tntrv9lv.jpg

Bence Yamaha ya hic yakısmadı belkide bu benzerligin mantıklı bir acıklamsı vardır :silent:

Ayrıca benim fikrim Benneli co kdaha guzel en iyi motor çıplak olandır
Naked Rulez

Skullhunter' Alıntı:
hııım cok ilginc bir durum var asagidaki motor benelli biraz R1 ile benzerlik varmı acaba

Depo ve ön çamurluk tamamen aynı diyebilirm. çok enteresan :cat:

bizim Ferdi bunuda görünce iyice kafayı sıyıracak kesin gidip bir banka filan soyar garibim ...
olm dayanamıyom ya of ya benim niye r1 yok ya kafayı yiyecem delirecem ya :pr: of ya en iyisi bir banka soymak :pl: yada hortumculuk yapmak yoksa alamayacağız su aletten bir tane ya :pr:

ne diyorsun sem aydın biraz önce sana güzel olmamıs dediğime bakma içimi yiyorum baska kimi yiyeyim benzinden 2ytl vergi alınan bir ülkede yasıyorsak biz değil bu motoru almak su anki ybr ye benzin parası bulamayız yakında :cherry:
ne diyeyim basımızda bizi bu hale getirenler utansın

mmc21' Alıntı:
ne diyorsun sem aydın biraz önce sana güzel olmamıs dediğime bakma içimi yiyorum baska kimi yiyeyim benzinden 2ytl vergi alınan bir ülkede yasıyorsak biz değil bu motoru almak su anki ybr ye benzin parası bulamayız yakında :cherry:
ne diyeyim basımızda bizi bu hale getirenler utansın

agla olum agla belkı olur birgun seninde bir R1 in :cherry:

grenajların olmaması dahada iyi .hiç olmazsa çizilme kırılma derdi yok.cbr nin bir yan stikırına 600 euro istyor adamlar hemde yunanıstanda sadece stıkır.düşün birde grenaj kırılsa en az 2milyar.naked her zaman ideal

agla olum agla belkı olur birgun seninde bir R1 in
yok kardes boşuna ağlıyoruz biz anca birisi benim için r1 alma kampanyası acarda alırsa öyle alabiliriz bu motoru yoksa hayal r1 :salut:

boy

Son 2 senedir R1 rezaletti. Eski kasaları hoşuma gidiyordu. Bence 2006 modeli çok daha güzel. Benelli de çok hoş duruyor. Ama HONDA'dan şaşmam.

boy

@timtim

Zevkler tartışılmaz. Bence iğrenç bir kasa. Çok köşeli. Farlar da rezalet. 2006 kasası çok daha estetik geldi bana. Özellikle yeni farlar çok hoş duruyor.

boy

Nedenini anlamadım ama hem Yamaha hem de Honda 2006 kasasında grenaj altında ufak bir açıklık koymuş. Sanırım egsozun sıcaklığını azaltmak amacıyla. 2006 değişiklikleri için aşağıdaki linkten de yararlanabilirsiniz.

http://www.oliepeil.nl/archief/2006 Bikes.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar