2006 motosiklet fuarı hangi tarihte?

2006 motosiklet fuarı hangi tarihte? ER-6f ABS Çok hoşuma gitti cbf 600 A da güzel bakalım fuarda bir süpriz olmassa alırım sanırım ikisinden birini. Nx400 kahrımızı çok çekdi askerlikde bitti. Artık buyumenin zamanı geldi :). Honda daha konforlu gibi gözüküyor ama kawasakide daha kibar 2 silindirli hafif motorsiklet. Gerçi z motor pek güven vermiiyor ama :p. Bakacaz, motorsuz yapamıyorum ama sabredip fuara kadar bekleyim diyorum. İkisinide canlı canlı görüp karar vermekde fayda var. Hem ayağımdaki alçıda çıkar o zamana kadar.. :).

23 -26 Mart / 2006 MOTOSİKLET 2006 / Lütfi Kirdar-Rumeli Exhibition Center , Fuarın 2006'da sanıyorum 13.sü düzenlenmiş olacak .

bu yıl 2 tane farklı fuar var bildiğim kadarı ile...
diğeride Dünya Ticaret Merkezi 9 ve 10. salonlar da ve yukardakinden 1 hafta sonra...

fuarda kampanya veya indirim falan oluyor mu ki? ayrıca bu kampanyaları daha çok büyük firmalar mı yapıyor?

valla hondayı al.
yılların kawasakicisine söylettiler artık bunu , canıma tak ettirdiler ama iyikide yapmışlar.
zx6 , zx9 , zzr o kadar sene ama yetti gayri.
2004 te hondayı aldım niye bu kadar zaman yapmamışsam.

Slm arakadaşlar..:)

2006 İstanbulda düzenlenecek olan Motosiklet Fuarı Hakkında bilgiverirseniz sevirim (Tarih,Adres..vb..)

Bursa da motosikletci dostlar ile Fuara gelmeyi düşünüyoruz..:queen:

Benim Keeway 150cc SuperLight orijinal sissybar almayı düşünüyorum..:cat:

------------- Dünya Ticaret Merkezi ------------

Fuar Künyesi MOTOSHOW

--------------------------------------------------------------------------------

Fuar Açılımı : Motorsiklet ve Ekipmanları, Aksesuarları Fuarı
Fuar Alanı : İDTM YENİ FUAR KOMPLEKSİ
Ülke : Türkiye
Dönem : 30 Mart 2006, Perşembe - 02 Nisan 2006, Pazar
Konu(lar) : Motosiklet
Periyod : Yılda bir defa

Kategori : İhtisas fuarı
Son Güncelleme: 11.11.2005

--------------------------------------------------------------------------------

Organizatör Künyesi ARES FUARCILIK LTD. ŞTİ.

Adres : Dünya Ticaret Merkezi İş Blokları A1 Blok Kat:11 No:368 Yeşilköy
Telefon : 212-465 72 10
Fax : 212-465 72 14

Guclu kardesim ,

Lütfi Kirdar-Rumeli Exhibition Center (tam adres,tarih veya web adresini biliyorsan) yazarsan sevinirim..

iyi gunler dostlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar