fastboy bende şuan as 150t var altı yedi aydır kullanıyorum kmsi 6000 lerde bu motoru almadan önce as 150t kullananlardan çok sorun çıkarttığını duydum ama fiatı bana uygun geldiği için aldım tabii çin malı olduğu için kalitesini göz önünde bulundurarak zor bir karar verdim benim motor kısmı ile bir sorun yaşayacağımı zaten düşünmedim eski bir motorcu olarak yolda kalacağım hiçbirzaman aklımın ucundan bile geçmez yanımdada kesinlikle yolda arızalanmalara karşı seyyar lambaya kadar herşiyimi taşırım ama benim fikrim kullandığın motorun yedek parça sorunu olmaması gerekir benim motorla iki kere bandırmaya gidip geldim (yollarda hiç durmaksızın) + mudanya, gemlik, eşkel, söğütpınar, karacabey boğazı, ve aklıma gelmeyen daha birçok yere (ardçımla beraber) gittim gezdim motorun yollarda çıkardığı tek sorun iki kere kayış kopardı tabii butür sorunlar olabileceğini düşünerek motoru aldığım zaman evde kayışı çıkarıp onun işini görebilecek yedek bir kayış almıştım yolda koptuğundada ondakkada falan değişiyor daha sonra servis ikisindede garantiden değiştirdi ama as 150t de uzun yol konforunu istediğim şekilde bulamadım onun için tekrar araştırarak zat 150 ye karar verdim bu arada aşırı derecede aloma pişman olursun diyenler çoğunlukta yinede kendi sağduyumu ve daha önceki tecrübelerimin beni yanıltmadığını çevremdekilerle beraber görecez. ama sanada al diye fikir vermek yanlış olur diye düşünüyorum sonuçta çin malı bir ürün olduğu için kullandıkça ne sorunlarla karşılaşacağın belli olmaz alırsanda şimdiden hayırlı olsun.