2006 Model Asya Motor As150t [u]

MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MOTOR RENGİ FISTIK YEŞİLİ ORTASI SİYAHTIR 2006 MODEL OLUP MOTORU 2006 MART AYINDA ALDIM MOTOR İKİ AYLIKTIR SATMA SEBEBİM İSE ASKERE GİDECEGİM DEN SATIYORUM MOTORDA KESİNLİKLE HİÇ BİR SORUN YOKTUR MOTOR A ABARTI EGSOZ TAKTIRDIM SMOKEHEAD MARKA İNANILMAZ GÜZEL SES VERİYOR VE KALKIŞI ÇOK SERİ EGSOZ SIRF 150 YTL SATEN MOTOR ADINDA NEON TAKTIR DIM SU GEÇİRMEZ ÖZEL YAPIM PARK LAMBALARINI 7 RENKİ PARK TAKTIRDIM FARLARI BUZ BEYAZI YAPTIRDIM BEMBEYAZ IŞIK VERİYOR TÜM BAKIMLARI YAPILMIŞTIR MOTOR 4500 KM DEDİR MOTORUN GÖRÜNÜŞÜNDEN VE SESİNDEN KALKIŞINDAN MOTORUN SERİLİGİNİ ANLICAKSINIZ DÜŞÜNDÜGÜM FİYAT 1400 YTL DİR DEDİGİM GİBİ MOTOR 2 AYLIKTIR 2006 MODEL İST MALTEPE OTURUYORUM İSTEYEN MOTORU GÖREBİLİR BİNEBİLİR SAYGILARIM LA MAİİLİM [email protected] msn den ekleyip konuşabiliriz..AYRICA 100 YTL LİK MASTERLOK 2 METRELİK KİLİT 120 YTL LİK CAN MARKA BAYAN KASKI AYRICA MOTOR UN ARKASINA SEPET TAKTIRDIM

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi degerlendirebilmesi ve doğabilecek karışıklıkları önlemek için ilanınızı lütfen örnekteki gibi duzeltiniz !!.... Satış ilanını yayınlamanızdan itibaren ilk mesajınıza kadar geçen sürede veya 24 saat içinde düzeltilmeyen ilanlar silinecektir!!!
Örnek ilanını görmek için burayı tıklayın. Resim eklemek için burayı tıklayın
icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar