2006 HONDA fiyatları, şaşıracaksınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abicim ben fjs 600 ü 16500 ytl ye cbf 250 de 8000 ytl ye aldim ne yani kazikmi yedim:salut: :pr:

ya ben anlamadım bu ısı ya.bazı arkadaslar lınk vermıs onların lınkınden gırsek bıle fıyatlar farklı cıkıo mesela cbr 600 rr 20.900 yazıo.ama topıgı acan arkadasımız 16 kusuratlı bı rakam yazmıs.bız mı yanlıs sıtelere gırıoz yada honda ınternet sıtesını guncellemedı de arkdaslar hondanın yetklıleryle gorusuote bole bısı mı yazdılar anlamadım.yoksa eskı rakamları bı tek benmı goruom.

ya beyler konu kaç ay önce açılmış, üzerine ne sular aktı bu köprünün altından.. saçma sapan şeyler yazmayın ya bi konunun yazılış tarihine bakın..

Moderatör (forrap)
Of of of:pSite karışcak şimdi...Arkadaşlar başlık eski olduğu için fiyatlar şu anki fiyatlar değil.Ötv ve çeşitli zamlardan sonra fiyatlar çok değişti.Her zaman güncel fiyat almak için http://www.honda.com.tr yi ziyaret edin...

Başlığın kitlenmesi sanırım daha uygun olacaktır...

Yuh be kardeşim bende dedim noluyor 2007 yazıcaktıda yanlışmı yazdı falan.

Canlandırmayın böyle ölmüş topicleri yaw, insanın kafası karışıyor.

hakkatten ya bende yazdıktan sora aklıma geldı.yazılıs tarıhıne baktım.ya bu kadar eskı topıkler nıe eskı sayfada gorunuo sıte yonetıcılerı bı duzen getrsın buna ya.. ama bu motor fıyatları bu kadar nasıl arttı bole 2006 nın basından berı .vergılerle mı .bu seferde baska bı tertsma konusu.bu ne bıcım vergıdır kardesım.4 mılyar mı artar.ılnapolının verdıgı fıyatlarda cbr 600 rr 16 kusurat yazıo .daha 2006 bıtmedı ama cbr 66 rr 20 kusur .nasıl olcak bu ıs.kime dert yakıncaz

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar