Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel aynalar fakat ben grenajdan yapmayı düşünüyorum biraz daha ss olacak gibi geliyor tavsiye ve görüşünü alabilirim bu konuda, grenajdan ve carbon düşünüyorum...
Çok Güzel Olmuş Elinize Sağlık Bendede 2006 Kasa Repsol Var Ve Ayrıca Bende Unilli Kullanıyorum Gayet Memnunum Açıkcası Birde Egzozdan Memnunmusunuz Acaba (+) Veya ( - ) Nedir ?
öncelikle tüm yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Farcob abim; Göstergelerde şerit lep değil normal ampulünün girdiği şekildeki ledlerden koydum.
Azrail42 dostum bende pirelli mt 75 vardı o lastiklerden sonra unilli açıkcası pek de performans vermedi egzoz ses ve motora katkısı bakımındam gayet iyi +sı bu -si de yakıt fazlalaşması var 20 30 krş kadar ama bu sese değer
sökersin kardeşim o kadar zor bir yanı yok ama vidalarına dikkat et karıştırma neyi nerden söktüğünü ve sıralamayı karıştırma resimleme taktiğiyle git kadranların vidasnı söktükten sonra hafif çekiyosun klips var arkasında aklında olsun. Kilometre kablosunu sökmen gerekiyor sonra da yada atla gel bize beraber sökelim benim garajda