- Konu Yazar
Merhaba kardeşlerim aranızda yeniyim size nacizane bir sorum olacak yaş 33 kendimi bildim bileli büyük cc motorlara zaafım var ama hayat telaşından alamadık. Şimdi 30bin TL civarı para oldu. Diyorum ki ölmeden önce bi hayalimi gerçekleştirelim. Zaten alırsam ölmeden önceki son hayalim olacak muhtemelen

Şimdi size nacizane sorum kardeşlerim 1000cc de 30bin civarında 2006-2008 arasında hangi motor alınır yakıt hız güç hangisi avantajlıdır. Yamaha r1 mi cbr 1000rr mi Suzuki gsx1000 mi. BMW listede yok 40 50 binden başlıyor

Fikirlerinizi alabilir miyim kardeşlerim?
(Not:alma süremezsin demeyin o konularda baya yetenekliyimdir. Sadece dilimden tırnağımdan artırdığı parayı çöpe atmak istemiyorum. Fikir verin lütfen.)
Saygılar sevgiler...
Şimdi size nacizane sorum kardeşlerim 1000cc de 30bin civarında 2006-2008 arasında hangi motor alınır yakıt hız güç hangisi avantajlıdır. Yamaha r1 mi cbr 1000rr mi Suzuki gsx1000 mi. BMW listede yok 40 50 binden başlıyor
Fikirlerinizi alabilir miyim kardeşlerim?
(Not:alma süremezsin demeyin o konularda baya yetenekliyimdir. Sadece dilimden tırnağımdan artırdığı parayı çöpe atmak istemiyorum. Fikir verin lütfen.)
Saygılar sevgiler...