2005 ybr 125 ******SATILDI******

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
motor 500 km de dir...alan arkadaşı tatmin etmediğinden satılıktır..motor rodaj devir sınırları zorlanmadan ,yeni başlayan biri tarafından kullanılmıştır..herhangi bir aksesuarı yoktur...rengi gri...ilgilenen arkadaşların motorun sahibi arkadaşa

05326723548 onur

ulaşmaları yeterlidir..fiyat olarak 2.700 düşünüyor...

- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************

Bence sıfırını almak daha mantıklı arkadaşım.
Fiyat olarak biraz yüksek geldi bana

HIZLICAK' Alıntı:

lütfen ilanla ilgili GEREKSİZ fiyat eleştrileri yapmayalım...

allala başka emrin varmı??
sen gel neredeyse sıfırına yakın bir fiyat yaz birde yorum yapmayın dıye posta koy fikrini söyleyecek herhalde insanlar yok benım işime gelmez uyandırmayın kerizleri diyorsan başka yerde ver bence ilanı...

SAVASXXL' Alıntı:
allala başka emrin varmı??
sen gel neredeyse sıfırına yakın bir fiyat yaz birde yorum yapmayın dıye posta koy fikrini söyleyecek herhalde insanlar yok benım işime gelmez uyandırmayın kerizleri diyorsan başka yerde ver bence ilanı...

bu motor bu fiyata zor üstelik aksesuarda yok :pale: 2700 uzerine 200 civarı noter parası zaten oldu sıfır fiyatı :farao: sıfırı 2.925 ytl buyrun burda http://www.beldeyama.com.tr/www/fiyatlar/fiyat_moto.php?k_id=13
bu sitenin mudavimlerini enayi,aptal yerine koymak pek kayıtsız kalınacak bişey değil. Boxer herhalde hesap hatası yapıyor.art niyetli değildir, sanmıyorum.

boxer' Alıntı:
HIZLICAK' Alıntı:

Arkadaşım bu forum insanları aydınlatmak için var. Senin gibi düşünerek karşındakileri keriz yerine koymaya çalışanlar için değil tamam mı? Evet mal senin istediğin fiyatı istersin ama yazılanı itiraz etme hakkın yok bu forumda. İşine gelen alır gelmeyen almaz herkes de fikrini beyan eder. Sen otur müşteri bekle başka birşey yapmana gerek yok (tabi müşteri bulabilirsen bu fiyata)

motor satılmıştır....konu hakkında atış serbestir..isteyen istediği kadar boş konuşabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar